Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hogyan védekeznél a helyemben?
Leiden-mutációm van, szóval a hormonális dolgok kilőve. Gumira nincs pénzünk (3 db 2000 ft, ami nagyon húzós, hiszen elhasználunk kb 3 csomaggal egy héten).
Nem szültem, tehát spirál se lehet...
Pharmatexben nem bízok, nagyon sok rosszat olvastam róla..
Mit csináljunk? Minden félretett pénzünket gumira költjük, mert csak ez jó a páromra, nincs olcsóbb. Ami olcsóbb, az kicsi -> kiszakad..

De ilyen fajtát nem lehet venni, pedig kerestem teszveszen, vaterán, még ilyen apródon is.
Megszakítás nem jó, még csak 17 vagyok.

Sosem értem az ilyen "kicsi a gumi" hozzászólásokat.
Amíg egy átlagos gumit valaki fel tud húzni a fejére, addig kétlem, hogy kicsi lenne, vagy hogy ennél nagyobb a párod szerszáma.
A "miénk" se kicsi. És teljesen jó rá az olcsóbb óvszer is, amiből 800-1000 Ft 12 db.
Lassan öt éve védekezünk így (szintén hormongondok miatt), és semmivel se kockázatosabb, mint a méregdrága gumik.
Szexshopban, drogériában, patikában, de már szinte minden boltban lehet gumit kapni: érdemes mindig ott venni nagyobb mennyiségben, ahol épp akciós.
;)
Mire lejár, addigra úgyis elfogy.

KOTONGUMI!!!
Gyerekek senki nem hallot még szex-shopokról? Én ott veszem a gumit és 3000 HUF 50 darab és holmi szar, hanem betonerős átszakíthatatlan tarzanfaszareccs gumi. Röviden igényes, vékony, jó méret (XXL), tartós stb... 3 db 2000? Hol a toszban veszitek?
Szex-shop! Még kis fekete zacskót is kapsz nehogy lássák mit vettél :)
Mysize 63 mm, 2000 ft 3 db.
Szexshopban veszünk;) És hidd el, nincs nagyobb!
De nyugodtan megkérdezheted te is nekem, bár én körbejártam már a 4-6-os vonalán található összes szexshopot, és nincs nagyobb!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!