Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetséges hogy terhes vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
A barátommal múlthét csütörtökön voltunk együtt.3hónapja kezdtük el a nemi életet.Tegnap este és ma reggel maszturbáltam és ma délután barna folyást észleltem,és azóta sem nagyon állt le.Olvastam neten hogy ez a beágyazódásnak a jele is lehet,de védekeztünk mind a 3szor aznap mikor szeretkeztünk,azóta ugye nem volt semmi köztünk.Félek mert még fáj is a bal oldali méhem.A menszeszem elég rendszeresnek mondható,max 1-2napot szokott késni.Az utolsó 2hete múlt el.17/L
2009. jún. 16. 15:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet,hogy erősen csináltátok,de ha védekeztetel akkor elvileg nem lehetsz terhes. Amúgy mióta van menszid? Lehet még nem állt be rendesen.
2009. jún. 16. 15:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy terhes vagy, de menj el nődokihoz, ő biztos tudja mitől van folyásod.Vagy ha nem akarsz elmenni,akkor vegyél egy tesztet hogy megnyugodj.De szerintem menj el nődokihoz,ő csak ért ezekhez.
2009. jún. 16. 15:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Bal oldali méhed? Neked kettő van?

A legtermékenyebb időben szeretkeztetek, de védekeztetek is. Szerintem a terhesség esélye minimális. ha izgulsz, egy hét múlva vegyél egy tesztet, és tesztelj, de addig ne parázz rajta. :-)

2009. jún. 16. 15:33
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.Amúgy nem lehet a maszturbálás lehet az oka,mert azelőtt semmit nem éreztem.Talán túl erősen csináltam magamnak?és azért..
2009. jún. 16. 15:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha azt se tudod hány méhed van, minek szexelsz?
2009. jún. 16. 16:23
 6/9 anonim ***** válasza:
A maszturbálástól nem lesz barna folyásod. Fertőzéstől, hámsérüléstől igen. Te tudod, milyen erővel és hogyan szeretkeztetek és utána hogyan masztiztál... de ha tényleg védekeztetek (és nem csak nagyjából, pl. kiveszem mielőtt gond lenne), akkor nagyon picike az esélye a teherbeesésnek, szinte semmi. Szerintem lazíts és várd meg a mensid. Meg fog jönni!
2009. jún. 16. 16:29
 7/9 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.amúgy meg ELÍRTAM.tudom h nem 2méhem van!

..fáj is bal oldalt a méhem..**

2009. jún. 16. 18:13
 8/9 anonim ***** válasza:
de még így se jó mert a méhed nem olyan nagy hogy meg tudd különböztetni hogy a jobb vagy bal oldala fáj illetve ha fáj akkor már az egész fog. Ami egyértelműen bal meg jobb oldalon fájhat, az a PETEFÉSZEK.. aaahh lőn világosság.
2009. jún. 16. 21:42
 9/9 A kérdező kommentje:
..fáj bal oldalt a petefészek környékén..**
2009. jún. 16. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!