Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi idő után irassak fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után irassak fel fog.gátlót?

Figyelt kérdés
Május eleje óta vagyunk együtt, már kényelmetlenné válik 2naponta óvszert venni (sokat szeretkezünk),de még nem voltam nőgyógyásznál gyógyszer miatt. Menjek el, vagy várjam meg míg legalább 3 hónapja együtt leszünk?
2009. jún. 16. 13:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Mivel még nem szültem, így spirált nem raknak fel, pedig én annak "örülnék" a legjobban. 5-6 éven belül úgysem akarok gyereket, egyrészt anyagi okok miatt, másrészt még tanulni szeretnék + dolgozni.
2009. jún. 16. 14:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Spirált akkor se használj, ha már szültél. Túl sok mellette a komplikáció. Elhúzódóvá és fájdalmassá teszi a vérzést, és gyakoriak a szövődmények: gyulladások, hegesedések. Nem éri meg azt a kis kényelmet, hogy nem kell rá gondolni.
2009. jún. 16. 14:26
 13/13 A kérdező kommentje:

értem, köszönöm.

Anyukám és nővérem is spirált használ..mg egyikük sem panaszkodott rá!

2009. jún. 18. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!