Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után irassak fel fog.gátlót?
Igen, tudom hogy a tabi így olcsóbb, párom azt mondta szívesen fizeti a felét (óvszert is ő veszi mindig), de attól félek, hogy ha iratok fel fog.gátlót, és vmiért szakítunk, akkor nem tesz jót a szervezetemnek, hogy huhh 3 hónapig hormonokat szedek aztán hirtelen leállok vele.
(Egyszer már jártam így az előző párommal, akkor annyira megkavarta a menzeszemet, hogy kimaradt néha, meg 3 hét után újra megjött stb. Meg félek, hogy lecsökken a libidóm.)
Csak akkor mondj le a gumiról, ha tényleg nagyon komoly a dolog, és 100%-ig biztos lehetsz benne, hogy nem hordoz semmilyen betegséget. Főleg, ha félrelépős fajta. Én ragaszkodnék a gumihoz!
Viszont egy jótanács: Írass fel postinort (esemény utáni) és tartsd magadnál, mert ennyi szex mellett esélyes a baleset is.
Hány éves vagy?
nem csak tabletta és gumi létezik. Vagy hüvelygyűrű és pesszárium is. Szerintem menj el nőgyógyászjoz, és kérdezd meg őt a lehetőségekről.
Tablettából is van többféle. A legtöbben a kombinéltat használják, de létezik mniitabletta is, aminek jóval kisebb ahormontartalma, nem kavarja meg a ciklusodat, csak a méhnyaknyákot teszi átjárhatatlanná a spermiumok számára. Minitablttát kombinálva Pharmatex zselével vagy pesszáriummal már elég biztos lehetsz benne, hogy nem esel teherbe, kényelmes és mégis véd, és a ciklusodat sem kavarja be.
Betegsége nincs, csak 1x lépett félre, 4 év után.
Nov.ben leszek 19. Egyszer már szedtem fog. gátlót 9 hónapig (2 fajtát is), aztán közben egyszer szakítottunk, abbahagytam..aztán újra irattam de havi 1 szex volt, úgy láttam azért meg nem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!