Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Escapelle mellékhatásai lehetnek ezek 1 hét után?
Figyelt kérdés
Múlt héten hétfőn vettem be egy escapelle-t.Akkor semmi bajom nem volt,annyi hogy bevétel után kb 3 órával nagyon fáradt lettem fájt a fejem egy kicsit,de kialudtam és semmi nem volt.Most vasárnap viszont egész nap furán éreztem magam,szívdobogásom volt,meg egy kis hőemelkedésem(ha a 37.2-t annak lehet mondani),ami ma is megvan...Ezek mellékhatások lehetnek,vagy nem hatott a tabi? :/ az esemény utánit 36 órára vettem be.:/2012. ápr. 2. 20:00
1/4 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem,hogy egy kicsit szúr a jobb oldalamon a hasam,de lehet h semmi köze nincs ehhez...
2012. ápr. 2. 20:04
3/4 anonim válasza:
Ha nemsokára esedékes a menstruáció, akkor lehetséges, azonban 7-12 nap ágyazódhat be a picur, ez is benne lehet a pakliba..(nem akarlak ijesztgetni, erre kicsi az esély a tabi után..). Szerintem tesztelj,és mindenképp írj mi a helyzet! Drukkolok!
4/4 A kérdező kommentje:
Késő,megijesztettél.:D 18 évesen nem kellene egy baba...nagyon félek,anyáék kinyírnának...holnap tesztelek,csak azt nem tudom,hogy mikor lesz az eredmény biztos? mert olvastam,hogy csak bizonyos napokon...Ha március 17-én menstruáltam akkor holnap megcsinálhatom úgy,hogy tuti legyen? vagy várjak? :/
2012. ápr. 7. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!