Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fog jonni a menzeszem?
Figyelt kérdés
egy honappal ezelott (27.en) megjott a menzeszem,majd miutan lejart,egyutt voltam a baratommal..mivel ketsegeim voltak,bevettem egy Escapelle gyogyszer,ra egy hetre ismet megjott a menzeszem,vagyis a rendes havi verzes utan ket hettel ismet megjott,a gygyszer miatt..aztan eltelt ugy megint 2 het,is mivel ismet bepanikoltam,megint bevettem egy Escapellt..:( ma epp egy hete..most azon stresszelek,hogy mikpor fog megjnni..vagy egyaltalan megjon-e? tudom hogy hulyeseg volt ennyit bevenni,de meg kellett nyugtassam magam,mert semmi esetre se eshetek teherbe..(azok ellenere voltek ketsegeim hogy a baratom aztmondta h o egyszer sem ment el,es vedekeztunk is..tudom ez mar nevetseges,de nekem fo a biztonsag..) szerintetek szamitsak ra hogy ma is megjon?2012. márc. 31. 08:43
1/2 anonim válasza:
Ha védekeztetek rendesen, akkor tényleg hülyeség volt, valószínűleg rendesen összezavartad a ciklusodat. Csak a Jóisten tudja már, hogy mikor és hogyan fog megjönni.
2/2 anonim válasza:
Ez a gyógyszer nem játék! Egy tabi több hormont tartalmaz mint 1 havi fogamzásgátló! A bevétele fél évenkéntinél gyakrabban veszélyes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!