Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek-e terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek-e terhes?

Figyelt kérdés
majdnem egy éve szedek már fogamzásgátlót és mindig pontosan szedem.havionta 2-3 alkalommal fordul csak elő hogy a párommal óvszer nélkül szeretkezünk.tegnap este jött meg a mentsruációm de nem igazán olyan a szine és az állaga mint eddig.Sokkal sötétebb és nem is jön annyi.Lehetséges hogy terhes vagyok?
2012. ápr. 1. 10:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha szedsz fogamzásgátlót akkor a gumi teljesen felesleges. Ha rendesen szeded nemlehetsz terhes.
2012. ápr. 1. 10:55
 2/6 A kérdező kommentje:
azért használunk gumit hogy nehogy baj történjen.de manapság sok olyat lehet hallani hogy tabletta mellett esnek teherbe s ettől félek énis.
2012. ápr. 1. 11:02
 3/6 anonim ***** válasza:

25 éve szedek tablettát és csak akkor estem teherbe amikor akartam.

A tabletta a legbiztonságosabb védekezés és ha rendsen szeded nemleszel terhes.Akik írnak, hogy terhesek lettek melette, ha visszakérdezel kiderül, hogy kihagytak, hánytak, antibiotikumot szedtek...stb

2012. ápr. 1. 11:03
 4/6 A kérdező kommentje:
én nem szedek más gyógyszert mellette és rendzseresen szedtem.remélem tényleg nincs baj.köszönöm a megnyugtató válaszokat.
2012. ápr. 1. 11:19
 5/6 anonim ***** válasza:

1 el kéne olvasni a betegtájékoztatót, ahol bizonyára leírja, hogy egyáltalán nem menstruálsz, mióta tablettát szedsz, hanem megvonásos vérzésed van, aminek a mennyisége eltérhet a menstruációdtól

2 kedves első: attól, hogy tablettát szed valaki, az óvszer még nem felesleges, vannak ugyanis nemi úton terjedő betegségek

3 kedves második, a tabletta valóban jó módszer, de az sem 100%-os, még a sterilizáció sem az, hacsak nem a méhét is kiveszik a nőnek

2012. ápr. 1. 11:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Kedves legutolsó: hogy a tévhitek eloszlatását folytassuk: a méhüket operáció során elvesztett nőknél előfordulhat méhen kívüli terhesség (életveszélyes, azonnali műtétet igénnel). Persze ritkán.

Amúgy: ha már gyógyszer, akkor biztosan én is hanyagolnám a gumit. Ha meg úgyis gumiban csináljátok, akkor totálisan fölösleges a gyógyszerekkel tömni magad.

2012. ápr. 2. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!