Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek-e terhes?
25 éve szedek tablettát és csak akkor estem teherbe amikor akartam.
A tabletta a legbiztonságosabb védekezés és ha rendsen szeded nemleszel terhes.Akik írnak, hogy terhesek lettek melette, ha visszakérdezel kiderül, hogy kihagytak, hánytak, antibiotikumot szedtek...stb
1 el kéne olvasni a betegtájékoztatót, ahol bizonyára leírja, hogy egyáltalán nem menstruálsz, mióta tablettát szedsz, hanem megvonásos vérzésed van, aminek a mennyisége eltérhet a menstruációdtól
2 kedves első: attól, hogy tablettát szed valaki, az óvszer még nem felesleges, vannak ugyanis nemi úton terjedő betegségek
3 kedves második, a tabletta valóban jó módszer, de az sem 100%-os, még a sterilizáció sem az, hacsak nem a méhét is kiveszik a nőnek
Kedves legutolsó: hogy a tévhitek eloszlatását folytassuk: a méhüket operáció során elvesztett nőknél előfordulhat méhen kívüli terhesség (életveszélyes, azonnali műtétet igénnel). Persze ritkán.
Amúgy: ha már gyógyszer, akkor biztosan én is hanyagolnám a gumit. Ha meg úgyis gumiban csináljátok, akkor totálisan fölösleges a gyógyszerekkel tömni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!