Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lepedőre kerül előváladék vagy sperma, attól is lehetek terhes?
Figyelt kérdés
A barátom együttlét után levette az óvszert és az ágyra tette. Meg párszor feküdt a lepedőn meztelen, a f..a hozzáért? Ettől lehetek terhes?:O2009. jún. 15. 20:33
1/19 anonim válasza:
hát persze!még 3as ikreid is lehetnek...
2/19 A kérdező kommentje:
én komolyan kérdeztem....
2009. jún. 15. 20:36
3/19 anonim válasza:
jaj anyám hány éves vagy?
nem lehetsz terhes,ha már sexelsz akkor legalább néz utána a dolgognak,vagy ne sexelj !!!
4/19 anonim válasza:
gondold át .. a férfi miért is "spriccel" mikor elélvez? miért is kell egy normális férfi pénisznek legalább 10 cm-nek lennie ? szerintem ez a két adat elég ahhoz, h megválaszold magadnak a kérdést... (vagy a párod sem tudja ?)
5/19 anonim válasza:
Te buta liba! Szerinted belemásznak a spermácskák a lepedőről???????????
6/19 anonim válasza:
Nem lehetsz, mert a spermák már a lepedőn meghalnak nedvesség hiányában. HA véletlenül mégis bekerülne a puncidba, akkor sem érhetne célba, mert elpusztulna. Szóval nyugi, nem, nem lehetsz terhes!!! :)
8/19 anonim válasza:
Hagyjátok már, legalább most már ezt is tudja..
9/19 anonim válasza:
kedves 2. válaszoló...
most érdeklődik utána,ha nem vennéd észre!
10/19 anonim válasza:
ha odakerült a sperma, és te beleültél akkor lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!