Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az előváladék mennyivel, mennyi idővel a sperma előtt jön?
tudom h hülyén hangzik a kérdés..de akkor is érdekel hogy mittomén közvetlenül előtt jön ki, vagy előváladék - semmi, eltelik x mp - sperma.
köszi a válaszokat :):)
Na ez egy jó kérdés.
Kiváncsian várok az okos lányok válaszát, akik mindig attól esnek teherbe.
Én meg férfi vagyok, a 34 évem alatt meg még nem láttam előváladékot. Pedig szoktam magamban is néha. Ettől még lehet, hogy másnak van olyan
Én amikor önkielégítek, mindig látok előváladékot. Első, nem tudom, te mit csinálsz, de kicsit fura.
Hogy mikor, azt nem lehet megmondani, függ sokmindentől, egyéntől is függ, hogy mennyire izgat fel a csaj, hogy mikor szexeltél/masztiztál utoljára, stb.
Tudom én is hogy van olyan, sokhelyen olvastam már róla.
Viszont még soha nem láttam.
egyébként meg szoktam rendszeresen szexelni, tiz éve nős ember vagyok. Kiverni megy még annál is sokkal régebben szoktam, és mégsem.
Valószinüleg én egy kakukktojás vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!