Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Augmentin, Kataflan, Mebucain és Tantum verde! Ezeket kell mától szednem. Gyengítik a fogamzásgátló hatását?
Figyelt kérdés
Kb. mennyi ideig kell kiegészítő védekezést használni? Jövő7 végén (vasárnap) kezdődik a 7 napos szünetem, a következő levélnél újra biztonságban leszek?2012. márc. 29. 10:20
1/6 anonim válasza:
Attól függ mitől érzed magad biztonságban?
És Attól is függ, hogy megtalálod-e időben a betegtájékoztatót!
2/6 anonim válasza:
Az augmentin miatt kell kiegészítő védekezés, amíg szeded, mindenképp, én a biztonság kedvéért egy egész levelet várnék.
3/6 anonim válasza:
A tabletta hatását csökkenti a láz, hasmenés és az antibiotikumos gyógyszerek. Bár pontosabbat a nőgyógyász mondhat. Ha nem peteéréskor szeretkeztek akkor semmi gáz nem történhet...
4/6 anonim válasza:
olvasd el a betegtájákoztatójukat, írni fogják, hogy melyik mellé kell, melyik mellé nem
és minimum a szedése időtartalma + egy hét kiegészítő védekezés kell, de ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor amelyik ciklusban szedted, a levél végéig
5/6 A kérdező kommentje:
tegnap lázas voltam, és ma fogom elkezdeni ezeket szedni. biztosra akarok menni, hogy ne legyen semmi baj! a betegtájékoztatót is meg fogom keresni a biztonság kedvéért, és lehet, jobban járok ha várok egy teljes levelet. köszönöm a válaszokat!
2012. márc. 29. 11:28
6/6 anonim válasza:
Antibiotikum mellé mindenképp kell kiegészítő védekezést használni. Ameddig szeded utána +1 hét szerintem elegendő, de ha a betegtájékoztató mást ír, akkor aszerint járj el. Természetesen, ha egyéb panaszod van antibiotikum szedés után, mondjuk hasmenés, hányás, akármi, akkor ugyanúgy kell kiegészítő védekezést alkalmazni, hiába nem szeded már az antibiotikumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!