Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló vs. Hasmenés. Mit tegyek?
Rákerestem már a kérdésre,de nem találtam a megfelelő választ.
Kérlek segítsetek:)
Dienille fogamzásgátlót szedek,most kezdtem a 4. levelet.Eddig minden rendben ment,pontos időközönként vettem be.Ma viszont elcsapta a gyomromat egy almával,híg székletem lett tőle,ezért bevettem egy immodiumot(széntabletta). Az megfogja a hasmenést,de a gátlót is?Mindenki másképp vélekedik róla itt neten,doki meg ugye nincs a közelemben.
A betegtájékoztatón a gátlónak a hányás és a súlyos hasmenés van kiemelve,de szerintem egyszeri hasmenés nem súlyos..
Szerintetek mit tegyek? Vegyek be újabb gátlót(fél9 előtt vettem be, fél10 körül ment a hasam és múlt hét szombat(24.) óta szedem a 4. levelet) vagy ne vegyek be? A széntabletta kiüti a gátlót?
Köszönöm a válaszokat :)
Köszi a válaszokat:)
És ha most beveszek még egyet,akkor mondjuk holnap ugyanúgy szeretkezhetünk kiegészítő védekezés nélkül? Tehát olyan mintha meg sem történt volna a mai kis incidens?
Most komolyan nem bírsz ki egy hetet kotonnal?
Akkor szedjél be másikat ha akarsz, de akkor meg a ciklusod fog tolódni.
Mikor elküldtem,nem láttam válaszod:)
Kibírok,nem arról van szó.:)
Ha kiegészítőzünk egy hétig,akkor a hét letelte után már újra mehet gumi nélkül?
Rendben van,köszönöm a választ!
Akkor egy hétig óvszeres megoldás a tabi mellett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!