Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hasmenésem van, de nem megyek el wc-re, akkor felszívódik a tabi?
Délután óta kb 4x volt hasmenésem, de éjjel lusta vagyok kimászni, akármilyen hasgörcs is tör rám. A tabit este 20:30-kor veszem be, 9-től már alszok, tehát a tabi bevétele után nem megyek már el wc-re.
Ha hasgörcsöm van, kellene wc-znem, de nem megyek el, akkor felszívódik a tabi?

Szia!
Ezek a válaszok, betegre röhögtem magam rajta :D
A helyedben kiegészítő védekezést alkalmaznék, ilyenkor végigszalad rajtad a tabletta is, bár fogalmam sincs milyen hasmenésed van, mennyire görcsölsz, mennyire gyors, sürgető az inger, ami ér, de én nem mernék így kiegészítő védekezés nélkül együtt lenni valakivel.
Ha mondjuk emésztetlenül ürül belőled reggel, amit előző este megettél, akkor főleg óvszer, még akkor is, ha a tömegben a tablettát nem tudod felfedezni.
Hol az istenbe írtam hogy rendszeresen éjszaka tör rám a foshatnék??? Na mindegy inkább nem válaszolok többet.
Annak köszi, aki értelmesen válaszolt, aki meg nem, az remélem jól fog mutatni a ravatalozón.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!