Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha hasmenésem van, de nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hasmenésem van, de nem megyek el wc-re, akkor felszívódik a tabi?

Figyelt kérdés

Délután óta kb 4x volt hasmenésem, de éjjel lusta vagyok kimászni, akármilyen hasgörcs is tör rám. A tabit este 20:30-kor veszem be, 9-től már alszok, tehát a tabi bevétele után nem megyek már el wc-re.

Ha hasgörcsöm van, kellene wc-znem, de nem megyek el, akkor felszívódik a tabi?

2012. márc. 28. 19:57
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
55%

Először is milyen tabi???Valószínűleg már a gyomorban felszívódik.

Amúgy meg akkor beszarsz az ágyba???

2012. márc. 28. 19:59
 2/35 A kérdező kommentje:

Vajon milyen tabi lehet, ha a fogamzásgátlás témakörbe írtam? A tablettákon belül meg mindegy, mivel mindegyik ugyanannyi idő alatt szívódik fel.

És igen, belesz@rok az ágyba, és utána abba alszok. Legalább melegen tart.

2012. márc. 28. 20:00
 3/35 anonim ***** válasza:
71%
Ha valóban hasmenésed van, akkor azt úgysem tudod visszaszorítani,ez ilyenkor nem lustaság kérdése.
2012. márc. 28. 20:00
 4/35 A kérdező kommentje:

Nehogy már ezen akadjatok fent.

Egy robbanás sem tud engem felkelteni az ágyból éjjel. Nem kelek fel, és ennyi. Visszatartom.

2012. márc. 28. 20:01
 5/35 anonim ***** válasza:
78%

Első... fogamzásgátlóra gondolt.

Másrészt nem tudom milyen hasmenésed van neked, de általában a hasmenés-hányás nem arról híres, hogy megkérdez téged udvariasan, hogy gondot okozna-e, ha most ki kéne menned a vécére? Ó már bevetted a tabit? jó hát akkor várok reggelig... Általában ha a hasmenés jön, akkor jön. :D Emiatt ne aggódj, az éjszaka közepén is fel fogsz kelni, a szervezet már csak ilyen.

21L

2012. márc. 28. 20:01
 6/35 anonim ***** válasza:
73%
Ha vissza tudod tartani az nem hasmenés... :D A hasmenést NEM lehet visszatartani, ezért hasmenés... Amit visszatartasz, az szimpla szarás... :D
2012. márc. 28. 20:02
 7/35 anonim ***** válasza:
63%
Az igazi hasmentést nem lehet visszatartani. Bocsi, de ez tény.
2012. márc. 28. 20:02
 8/35 A kérdező kommentje:

De nem fogok... -.-'

Soha se jött össze a hasmenésnek, hogy engem kimászasson a wc-re legszebb álmaim közepette. Most sem fog sikerülni neki.

Pedig volt már, hogy olyan hasmenésem volt, hogy kórházba vittek, de ott se mentem el éjjel. Ez van. Esetleg túlléphetünk ezen?

2012. márc. 28. 20:03
 9/35 A kérdező kommentje:

Én nem tehetek arról, hogy nektek olyan rossz a záróizmotok, hogy nem tudjátok visszatartani. Én vissza tudom.

DE TÚLLÉPHETÜNK MÁR EZEN????

2012. márc. 28. 20:03
 10/35 anonim ***** válasza:
77%
Akkor szuper erős végbélzáró izmaid lehetnek :D
2012. márc. 28. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!