Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 130 kilos nonel is ugyanugy hat a fogamzasgatlo tabletta?
Mondjuk ha egy korszeru tablettat szed, mondjuk Volinat. Ugyanannyi ido alatt alakul ki a vedettseg, mint egy normal sulyu nonel? Illetve ugyanugy ved?
(a mellekhatasok, trombozis most nem erdekel. Ja es nem rolam van szo, nem vagyok ennyire kover)
Milyen sok nőgyógyász van itt az oldalon. Jól írta az egyik hozzászóló, a tabi nem elefántok ellen altató lövedék. gondolkodj már mire való....
Kérdező, ha nem rólad lenne szó meg sem kérdezted volna, szóval nem kell terelni. Mélységesen felvagyok háborodva, ugyan nem 130 kg vagyok, de nem pillekönnyű és képzeljétek több, mint négy éve tabit szedek és több mint öt éve párkapcsolatban élek.( van olyan "perverz állat" hogy élhessek az egyik kedves hozzászóló szavával aki lefekszik velem is.) Láss csodát még nem estem teherbe, a nőgyógyászom nem ellenkezik a tabletta szedése miatt, ugyan megemlítette a mellékhatásokat,hozzátette hogy ellenőrzés mellett szedhetem. A mellékhatások a (komolyabb) csupán 1 a 100hoz, hogy bekövetkeznek. a 21. században élünk, a gyógyszerek korszerűek és hatékonyak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!