Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elfelejtettem bevenni időben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfelejtettem bevenni időben a fogamzásgátló utolsó szemét attól még védhet a következő 4 napban?

Figyelt kérdés
6 órával később vettem be.holnap lesz az évfordulónk a barátommal de nem szeretném h a feledékenységem miatt gumit kelljen húzni..előtte való napokban pontosan bevettem.

2012. márc. 26. 02:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért nem olvasod el a tájékoztatót? Nem véletlenül teszik mellé.
2012. márc. 26. 06:28
 2/7 anonim ***** válasza:
És azt szeretnéd, hogy egy gumi nélküli évfordulós szex miatt becsússzon a baba? Melyik a rosszabb? Gumis szex vagy abortusz?
2012. márc. 26. 07:21
 3/7 anonim válasza:
Ha tényleg csak 6 órát csúsztál, akkor még védeni fog.
2012. márc. 26. 07:39
 4/7 A kérdező kommentje:

1.válaszoló: a tájékoztatóban 12 órás elcsúszásról ír csak..

2.válaszoló: azért szeretnék gumi nélkülit mert ha gumit húz sokkal nehezebben nevesedek..stb..és kb ki is száradok szóval szerintem van okom rá

3.válaszoló: tényleg 6 órával később vettem be..pont ezért paráztam.mivel ha 1-2 óra akk az még "belefér".. De köszi a nyugtató választ :)

2012. márc. 26. 10:32
 5/7 anonim ***** válasza:

"a tájékoztatóban 12 órás elcsúszásról ír csak.. "

A tájékoztatóban azt írják, hogy csak akkor van teendő, ha 12 órát vagy többet csúszol. Mi következik ebből szerinted?

Csak értelmezni kellene azt, ami le van írva.

2012. márc. 26. 14:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor én értettem félre, az "elfelejtettem időben bevenni"-t és a "6 órával később vettem be"-t én összeadtam, azt gondoltam, a 12 órához képest vetted be később, ha csak 6 óra volt, nem lesz gond. De ha tényleg elkéstél volna, hiába vannak a guminak is 'mellékhatásai', még mindig biztosabb azt használni.
2012. márc. 26. 14:10
 7/7 A kérdező kommentje:
oké köszönöm a válaszokat :) tudom értelmezni a sorokat,csak a 6 óra azért soknak tűnik de mégse 12..ezért kérdeztem meg.de mindegy.egyértelmű, hogy ha 12 lett volna, akkor nem kérdezem meg...nem 12 éves vagyok.
2012. márc. 26. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!