Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb az óvszer vagy a tabletta?
Kinek mi.
Nekem az óvszer a jobb megoldás, de vkinek beválik a tabletta. Szervezetfüggő.
Az óvszernek nem lehet mellékhatása, a tablettának igen.
Viszont szerintem csak akkor érdemes tablettát szedni, ha már komoly a kapcsolat. Én az első szex előtt tuti nem kezdtem volna el. Ha fél év után is működik a dolog, teljes az összhang, akkor elgondolkodtam volna a dolgon, de az elején még nem.
Mindenki maga dönt az egészségeről.
A mai gumik annyira vékonyak, nem sokkat ront az élvezeten.
Én gyógyszer ellenes vagyok, a tabbletták mesterséges szerves anyagok, telepumpálva hormonokkal, amelyre rohadtúl nincs szüksége a szervezetnek. De ugyanez a helyzet a sok mesterséges élelmiszerrel, amelyeknek azon kívűl, hogy olcsó, más előnye nincs.
Ez az országban ezektől az anyagoktól, ebbe beleértve a tablettákat is, pár év, évtized múlva tele lesz rákos emberrel.
Sajnos ez az igazság
Ezt mindenki maga dönti el.
A tabikban sok a méreganyag és a hormon, amit nem minden nő töm magába szívesen..
Az óvszer egyszerűm, mindig kapható és ha a pasi is normális, akkor megérti - ha pl egy nő ehhez ragaszkodik.
Én óvszer párti vagyok.
(cheers ultravékony a best of)
Kinek így, kinek úgy...a lényeg szerintem, hogy meg legyen a biztonságérzet.
Én maradok továbbra is a Cheers guminál, az a pasi, aki pedig nem hajlandó megtenni egy nő, a szeretett nő kedvéért ennyi "áldozatot", arról meg van a véleményem.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!