Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezdtem el már most pecsételni?
Évek óta szedem a Yadine fogamzásgátlót, soha nem volt gondom vele. Még 3 szem van a tabiból, vasárnap kellene megjönnie, de mát tegnap elkezdtem pecsételni. Picit barnásabb a hüvelyváladékom. Máskor is pecsételek előtte de csak az azelőtti nap hogy megjönne.
Szerintetek most miért kezdhette el hamarabb?
Más panaszom nincs, ezért nem gondolok betegségre....
Szerintetek?
Nem, egy nappal előtte sem normális!
A tabletta szünetében jelentkező vérzés nem menstruáció, nem a te szervezeted irányítja, hanem a tabletta.
Azért jön létre, mert a levél szedése alatt folyamatos hormonadagolást megszünteted, ezáltal lecsökken a hormonszint és erre úgy reagál a szervezeted, hogy leválik a nyálkahártya.
Még első napon sem jelentkezhet a vérzés, hiszen a szervezeted nem tudja, hogy a következő nap nem kap hormont!! Idő kell, míg a hormonszint lecsökken.
Baromira nem normális, menjél el az orvosodhoz.
Jah bocsi, félreértettem. Azt hittem akkor szoktál pecsételni, mikor még van 1-3 szem tabletta.
Így már okés, az normális, ha a rendes vérzés előtt csak pecsét van.
Viszont a levél szedése alatt nem szabadna megjönnie, tehát menj el dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!