Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Chrystyna kérdése:
Van e olyan fogamzásgátló gyógyszer amit vény nélkül kapható a gyógyszertárban? Nincs TB-m kb 1 éve külföldön voltam nem merek elmenni a dokihoz hogy felírassam a fogamzásgátlómat . De van párom mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. márc. 26. 09:52
1/9 anonim válasza:
Kérj meg valakit h irasson neked. Ha lehet is kapni pult alól én abban nem bíznék meg. Volt egy ismerősöm aki így vette és majdnem komolyabb baj lett
2/9 anonim válasza:
használj óvszert. Nagyon veszélye önmagában is a fogamzásgátló, hát ha még vizsgálat nélkül veszed meg akkor meg pláne.
3/9 anonim válasza:
Legtöbb fogamzásgátlóra nincs TB támogatás.
4/9 anonim válasza:
Óvszer, spermicidek, naptáros és hőmérős módszerekkel, meg megszakítással kombinálva. Bár, az óvszer magában is nagy százalékban véd.
5/9 anonim válasza:
Ha Angliában vagy,ott ingyenes a fog.gátló
6/9 anonim válasza:
Ja és Magyarországon nincs TB támogatás fog.gátlóra:)Szóbval nyugodtan felirathatod.
8/9 anonim válasza:
van..pl pharmatex..vény nélkül kaphato gyogyszertárban :) hormonmentes is :) én is azon gondolkoztam hogy azt kéne használnom:)
9/9 anonim válasza:
Mondjuk kotonról hallottál-e már? Azt kapsz bárhol.
Egyébként meg a tablettákon nincsen TB támogatás, szóval nyugodtan elmehetnél magándokihoz receptért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!