Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vettem be 2 tabit egyéb okokból kifolyólag. Ilyenkor mit tegyek?
Az aktuális naptól folytasd, de mindenféleképpen használj a tájékoztatóban szereplő ideig (7 nap ált.), kiegészítő védekezés módot.
Pótolni viszont semmi esetre sem szabad!!!! 22/L
Úgy látszik, nem tudod, hogyan működik a tabletta. A menstruáció első napjától folyamatosan szedve blokkolja a petefészek működését, meggátolja, hogy megérjen és kiszabaduljon egy petesejted. Ha csak egy napot is kihagy, vagy túl sokat csúszol a tabletta bevételével, a petefészked működésnek indulhat újra, és akkor már hiába szeded a gyógyszert újra, mert beindult egy emnstruációs ciklus: megérik és kiszabadul egy pete, te pedig pikk-pakk teherbe eshetsz, miközben azt hiszed, hogy véd a tabi. Pedig nem. Csak akkor véd, ha PONTOSAN ÚGY szeded, ahogy ki van találva, elő van írva.
Amíg ez a levél le nem jár, használj más fogamzásgátló mószert is, mondjuk gumit, egészen a vérzésedig.
Figyu, nem offol, aki azt írta, hogy olvasd el a tájékoztatót! Én is Belarát szedek, elővettem, és az van rajta (2. oldal, 2. hasáb teteje), hogy ha elfelejtetted bevenni, azonnal pótold, és a mai tablettádat a szokásos időpontban vedd be. Egyébként meg 7 napig gumi.
Te kettőt is kihagytál (egyéb okokból?), az elég sok, én lehet, hogy felhívnám az ügyeletes nőgyógyászt, és megkérdezném.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!