Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bodnár Márk kérdése:
Mennyi az esélye h a barátnő, teherbe essen a menstruációt követő első napon? ( vagy még utolsó?
Figyelt kérdés
Mert egy balesetben kilyukadt az óvszer és a menzesz utáni első( vagy még utolsó napon) történt ez. bevette a 72 órás tablettát 15órára rá. mert akkor tudtuk beszereuni. és ha vérzése van az eset után 5 nappal? az mit jelent?2012. márc. 23. 16:45
1/7 anonim válasza:
Akár akkor is teherbe eshet, nem jelent semmit. Az esemény utáni tablett nem mindig használ, sajnos ezt tapasztalatból mondom. Az ilyen tabletták elég nagy hormon tartalmúak, tehát megzavarják a hormon háztartást, ttől lehet a vérzés. A lényeg, hogy mindenképpen vegyetek, minél hamarabb egy terhességi tesztet, hogy meg tudjatok nyugodni, ha viszont nem használt a tabletta, akkor meg rögtön tudjatok cselekdni...remélem segítettem
2/7 A kérdező kommentje:
És ha abarátnőm egyáltalán nem egyezik bele abba hogy vegyek tezstet vagy elmenjünk bármiféle orvoshoz mit tehtek? h tudhatom meg h mi is a helyzet? jah és megtudod mondani mit jelent az h pecsételés? mert fogalmam sincen :-(
2012. márc. 24. 14:11
3/7 A kérdező kommentje:
És mi teeendő van ha nem hatott?
2012. márc. 24. 14:12
4/7 anonim válasza:
Próbáld meg rábeszélni, mert gondolom elég fiatalok vagytok, így ő se örülne, ha anyuka lenne. Mond meg neki, hogy a biztonság kedvéért csináljon meg egy terhességi tesztet, ezzel nem veszít semmit, maximum megnyugodhattok. Ha ne adj Isten pozitív lenne a teszt, rögtön keressétek fel a nőgyógyászt, hogy tudjatok a továbbiakban cselekedni , ne várjatok vele. Elvileg nincs mitől félni, ha nem volt peteérése, de jobb a biztonság, mert sajnos ezek az eseményutáni tabletták, nem 100 százalékig biztosak.
A pecsételő vérzés, olyan vérzés, ami csak kicsit van, tehát alig-alig vérzik.
További kérdésed van, tedd fel nyugodtan, ha tudok segítek !:)
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm amúgy h segítesz. hát még fiataloknak számítunk. anniyra nem de mégis. nem kaar anyuka lenni ő sem természetese még. csak nem akarja a tezstet sem mert ha megtudja h ne adj Isten pozitív akkor otthon neki és nekem is annyi lenne. és orvoshoz egyáltalán nem akar menni. de mit jelent az a pecsételés? mert egyálétalán nem tudjuk mit jelent. és még az lenne h ez meddig tart? és mit jelent?
2012. márc. 24. 18:24
6/7 anonim válasza:
De akkor nem lesz annyi nektek, ha kiderül h terhes 5 hónap után...utána már nem tudtok mit csinálni, ezt meg kell vele értetned.Ne legyen buta!! Leírtam már az előbb,h mi az. Vérzés, de nem olyan mint amikor megvan a menstruáció, hanem kisadagban(vérben) távozott váladék. Ha írsz üzit, részletesen, h mivan, úgy jobban tudnék segíteni..
7/7 anonim válasza:
Ha megjott neki 5 nappal kesobb az azt jelenti, hogy ha terhes volt mar nem az. Nekem is igy volt amikor esemeny utani tabletatt vettem be egy nap. Ez a lenyege,hogy meghozza a manstruaciot igy elmegy a terhesseg (amennyiben volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!