Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan ellenőrizzem, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ellenőrizzem, hogy beszedi?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van valami jól bevált módja annak, hogy leellenőrizzem, hogy a barátnőm valóban beszedi a fogamzásgátlóját? Nincs balhé, meg amúgy egyéb szempontból bízok benne, csak egy esetleges gyerek túl nagy kockázat ahhoz hogy bemondás alapján higgyek neki. Amúgy talán kicsit túl aggódok, mert először van olyan barátnőm, akivel gumi nélkül is csináljuk rendszeresen. Mondjuk elvben beállt neki a gyógyszer és láttam már a tablettáját is, csak aggódok.

2012. márc. 17. 10:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

"amúgy egyéb szempontból bízok benne, ..... hogy bemondás alapján higgyek neki"

Te baromira nem bízol benne....minek vagytok együtt ?

2012. márc. 17. 10:25
 2/15 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem bízol benne, ne élj vele nemi életet.
2012. márc. 17. 10:33
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem tudsz mást csinálni, csak bízol benne , amúgy meg ha olyan "buta", hogy ezzel megvezet, akkor simán ott hagynám gyerekkel a nyakán , pedig lány vagyok !:)
2012. márc. 17. 10:35
 4/15 anonim ***** válasza:

Hát ezt sehogy nem tudod ellenőrizni, kivéve, ha előtted veszi be.

Talán van annyi esze a lánynak, hogy szedi.

Te meg szedd össze magad bizalom terén, mert egyre mélyebbre süllyedsz majd ebben! Nem rosszból, csak láttam már ilyet, apróságokkal kezdődött, aztán pokollá tette a leányzó életét a férfi, mire sikerült lelépnie.

2012. márc. 17. 10:39
 5/15 anonim ***** válasza:
ha ennyire se bizol benne, akkor semmi értelme az egésznek.. én dobnálak, ha kiderülne, h még ezt se hiszed el.. akkor mi van a többi dologgal? pl. ha kimentek külön bulizni, mert éppen nem tud a másik menni?
2012. márc. 17. 10:44
 6/15 anonim ***** válasza:
Sehol nem vagy gyanakvás terén... Tudok olyanról, aki tartott attól, hogy a csaj szájába élvezzen - mondván az majd biztosan kimegy a fürdőbe a jóóól megtermékenyíti magát. :)
2012. márc. 17. 10:49
 7/15 anonim ***** válasza:
Gondolom neki is érdeke, hogy ne jöjjön még az a baba, úgyhogy biztos szedi azt a gyógyszert! Te pedig ne legyél iylen bizalmatlan, bízz benne kicsit jobban :)
2012. márc. 17. 10:54
 8/15 A kérdező kommentje:

Aki csak indulatos választ tud adni, az menjen a pokolba!

Értelmes válaszokat vártam!

Nem most jöttem le a falvédőről, és hallottam már nem kevés cifra sztorit. Például hogy megvezették a pasit.

Én is úgy gondolom hogy van ennyi esze. csak megnyugtatóbb lenne biztosra tudni. Mégis csak 20 évnyi gyerektartás összegét kockáztatom. Erről van szó, nem a bizalomról.

2012. márc. 17. 11:23
 9/15 anonim ***** válasza:

De! A bizalomról is szó van.

Ha nem bízol benne, akkor használj vele egy ideig óvszert. Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt?

Ha elég ideje ismered, akkor neked kell eldöntened, hogy bízhatsz-e benne, vagy sem.

2012. márc. 17. 12:02
 10/15 anonim ***** válasza:
már ne is haragudj, de ha ezt itt kell megkérdezni, az már régen rossz..
2012. márc. 17. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!