Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szedem a fogamzásgátlót attól lehet hízni?
Figyelt kérdés
Majd valamelyik nap megyek nődokihoz, gyógyszert íratni , arra lennék kíváncsi hogy lehet-e tőle hízni, vékonyka is vagyok :) és szeretnék pár kilót felszedni ha van rá lehetőség :)2012. márc. 22. 18:47
11/14 anonim válasza:
én 3hónap alatt 16 kg-ot hiztam a novynett-től.Ez 6-7éve volt.50 kg voltam,és 66 kg lettem 3 hónap múlva,és nem ZABÁLTAM ahogy az egyik válaszoló irta...mire rájöttem mi a fenétől hiztam,abba is hagytam,és lám,le is ment jó pár kg.(természetesen nem másnapra....)
12/14 anonim válasza:
De aranyanyám. Nem gondoltál arra h ha elkezdtél hízni akkor kicsit jobban odafigyelsz mit eszel meg sportolsz és meg van oldva?? Nem azt mondom h zabálsz, de ha híyol akk miért nem lehet odafigyelni kicsit??
13/14 anonim válasza:
nem kéne okoskodni,azt a legkönnyebb...fogalmad nincs mi bajom volt,közöd sincs hozzá,meg nem is fogom leirni.Más bajom is volt amitől hizhattam volna,sok kivizsgálás után derült ki a gyógyszertől,aminek elég súlyos következménye is lett,és képzeld,7éve kézilabdázok,és heti 3x konditerembe járok nagyokos....hú de feltudnak húzni az ilyen idióták....
14/14 A kérdező kommentje:
Jangee-t szedek :/ szerintem ettől egy dekát sem fogok hízni :/ sajnos :S
2012. ápr. 4. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!