Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha szedem a fogamzásgátlót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szedem a fogamzásgátlót attól lehet hízni?

Figyelt kérdés
Majd valamelyik nap megyek nődokihoz, gyógyszert íratni , arra lennék kíváncsi hogy lehet-e tőle hízni, vékonyka is vagyok :) és szeretnék pár kilót felszedni ha van rá lehetőség :)
2012. márc. 22. 18:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
ezek a maiak már nem hizlalnak.
2012. márc. 22. 18:48
 2/14 anonim ***** válasza:
Lehet tőlük hízni, igen.
2012. márc. 22. 18:51
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Én könnyen hízok alapból, de mikor elkezdtem szedni akkor nem híztam sőt mikor munkám volt még fogytam is 15 kilót. Sajnos most visszahíztam kicsit de tuti nem a gyógyszertől
2012. márc. 22. 19:01
 4/14 anonim ***** válasza:
Mindenkire másképp hat. Le van írva a betegtájékoztatóban a mellékhatások között, tehát igen is lehet tőle hízni. Ha nem lehetne, nem írnák le.
2012. márc. 22. 19:03
 5/14 anonim ***** válasza:
Lehet bizony! :) Én Milligestet szedek, 58kg voltam mikor elkezdtem, azóta 72kg lettem! :) (Szerencsére, a 188cm mellé bőven kell 72kg, így is elég vékony vagyok) 24/L
2012. márc. 22. 21:20
 6/14 anonim ***** válasza:
Én is pont azt szedem és egy grammot sem híztam sőt..
2012. márc. 22. 21:23
 7/14 anonim ***** válasza:

de minek szeded, ha ennyit hiztál tőle???

kérdező, nem ettől hizol, hanem a zabálástól..

2012. márc. 23. 08:03
 8/14 anonim ***** válasza:
Egyszerű a képlet. Ha azt látod h hízol tőle akkor jobban oda kell figyelni mit eszel és többet mozogni
2012. márc. 23. 10:01
 9/14 AncsiPancsy ***** válasza:

Szia! A mai fogamzásgátló tabletták nagy része kicsi hormontartalmú, elvben nem hízhatna el tőle az ember...de mindenkire máshogy hatnak a gyógyszerek! Lehet hízni a fogamzásgátlóktól, attól függ, kinek miként reagál rá a szervezete. Én 3 éve szedem a Novynette-t, és egy dekát sem híztam azóta, 46 kg vagyok!

A nőgyógyász állapítja majd meg, hogy melyik a legmegfelelőbb tabletta neked, és jó eséllyel hízhatsz is tőle!

2012. márc. 23. 13:47
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszokat :)

Szeretnék hízni nagyon , hisz 52 kg vagyok és 170 cm :/

2012. márc. 25. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!