Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az Aktus után mennyi idővel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az Aktus után mennyi idővel kezdi el érezni a nő hogy terhes? Mik az első "jelek"?

Figyelt kérdés
szeretném tudni.
2012. márc. 21. 20:02
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
a legelső jel itt olvasható a gyk-n, 'SEGÍTSÉG TERHES VAGYOK??!?!' formában. statisztikát készíthetnénk arról, hogy egy nap alatt hány terhes nő "keletkezik".
2012. márc. 21. 20:11
 2/10 A kérdező kommentje:

én komolyan kérdeztem.:D

kíváncsi vagyok mit érez a nő amikor érzi már hogy terhes. meg azt hogy mennyi idő múlva érzi.

2012. márc. 21. 20:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Az első jelek annyira általánosak, hogy egyébként fel se tűnik, csak ha kifejezetten keresed. (Álmosság, gyakori vizelés, mellfeszülés, ingerlékenység, stb.)

Ezeket egyrészt az keresi, aki védekezés nélkül szexelt, tehát esélye is van rá (netán akarja is), másrészt eléggé sok nőnél megegyeznek a szokásos PMS tünetekkel.

Tehát a legelső, viszonylag biztos jel, amikor nem jön meg.

2012. márc. 21. 20:47
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:) Ez már válasz.
2012. márc. 21. 20:53
 5/10 anonim ***** válasza:

Amikor nekünk összejött (akartuk a babát), nem tudom, épp melyik napon hoztuk össze, napi rendszerességgel összebújtunk.

Szóval nem tudom, aktus után hány nappal jelentkeztek, csak arról tudok beszélni, hogy a menstruáció esedékessége előtt kb. 2 nappal kezdtem érezni, hogy mintha meg akarna jönni. Pont úgy mint máskor menstruáció előtt. Csak aztán nem jött meg.

Ha a hányingerre meg ilyesmire gondolsz, az csak odébb jelentkezett, kb, a 6. héten (menzesz kimaradása után 2 héttel). Ami a késés óta megvolt, az a puffadás. És az álmosság. Este 8-kor volt., hoyg elaludtam. Pisilni is csak később kezdtem gyakran járni, úgy a 6. héttől.

2012. márc. 22. 07:16
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Tehát akkor ha úgy érzi a nő hogy megjön, és mégse jön meg,és ez után puffad, akkor van baba:)
2012. márc. 22. 09:47
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem így volt, de nincs két egyforma terhesség, ezt tudd :)

ami kimaradt: két nap késés után teszteltem pozitívat.

2012. márc. 22. 10:47
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, sokat segítettél:)
2012. márc. 22. 18:25
 9/10 anonim válasza:
Nekem március 10-én kellett volna megjönni, és március 3-tól hányingerem volt minden reggel, és 7-én már mutatta a teszt. Ez valószínű azért van, mert abbahagytam a gyógyszert és azonnal terhes lettem. Biztos korábban volt peteérésem, így jelentkezhettek ennyire hamar a tünetek!
2012. márc. 22. 18:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Én 15 hetes kismama vagyok. Még mindig nem érzem hogy babás lennék. Az első és egyetlen tünetem a vérzéskimaradás volt. Már nagyon várom, hogy érezzem a mozgását, mert hiába kerekedek, mint a kölyökgólya, nem érzem, hogy terhes lennék. De mindenkinél mások a tünetek, és az is, hogy mikor jelentkezik. :)

22/L

2012. márc. 23. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!