Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Melyik a jobb fogamzásgátló a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a jobb fogamzásgátló a Mercilon vagy a Diane35?

Figyelt kérdés
2012. márc. 20. 14:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kettős látással és migrénes fejfájással abba kellene hagynod és elkerülnöd mindenféle kombinált tablettát, mert a végén stroke-ot kapsz tőle.

Ez nem vicc, erős migrén mellett tilos lenne a tabletta.

A kérdéshez pedig:

A két gyógyszert nem lehet összehasonlítani.

A Diane elsősorban nem fogamzásgátló tabletta, hanem bizonyos hormonproblémák kezelésére használt erős hormongyógyszer, aminek összetétele miatt fogamzásgátló hatása van.

Kizárólag fogamzásgátlás céljára nem adható!!!!

Azért is ilyen olcsó, mert van rajta TB támogatás.

A Mercilon ezzel szemben egy fogamzásgátlásra kifejlesztett készítmény.

Ha nincsen olyan hormonproblémád, ami Dianével kezelhető, akkor NE SZEDD!!!!

2012. márc. 20. 21:59
 12/12 anonim válasza:
Én 10 évig szedtem a mercilont semmi bajom nem volt tőle, rendesen mestrualtam tok jo volt kb percre pontosan tudtam mikor jön meg. Megnőtt tőle a mellem, de nem hiztam el. Én szerettem nagyon , nem tudok róla rosszat írni.
2013. júl. 21. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!