Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eseményutáni tabletta használata után 1 hétre megjött. Még lett volna hátra 2 hét. Ez normális?
Az ovulációt gátolja/késlelteti hatékonyan, a beágyazódást kevésbé.
Köszönöm a válaszokat!
Escapelle-t írt fel az orvos. Nem rendelt vissza kontrollra,annyit mondott,ha három héten belül nem jön meg,menjek vissza,és már ki is ment a rendelőből,pedig lett volna még pár kérdésem hozzá...
A tájékoztatót elolvastam,de úgy emlékszem azt írta,hogy rendes időben kell megjönnie,de most mégis megjött. Ezért aggódom egy kissé,és kérdeztem meg,hogy normális-e...De ezek szerint eltérőek a vélemények. Csak gyerek ne legyen...
"Csak gyerek ne legyen..."?
Mégis mire számítasz? Ha szexelsz az benne van hogy becsúszik. Nyilván ha érett felnőtt nő lennél, ilyen meg sem fordulna a fejedben!
Valószínűleg azért nyúltam egy baleset után eseményutánihoz,hogy ne legyen gyerek.
Már én se tizenéves vagyok,de mivel a körülmények nem lennének megfelelőek egy gyerek vállalásához,ezért inkább ne legyen. Nem véletlen védekezünk.
És ugye egy felnőtt nőtől több éves párkapcsolatban senki nem várja el,hogy ne sexeljen(ha nem akar gyereket)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!