Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Spóroltam és vettem kotont, de lyukas. Ha visszaviszem és megmutatom a tescoba, akkor kicserélik?
Figyelt kérdés
2012. márc. 17. 16:39
1/9 anonim 

válasza:

A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk!
2/9 anonim 

válasza:

Egy lyuknak kell rajta lennie, különben nem lehetne a faszra húzni :-D
De valahogy nem értem miért kell ehhez spórolni.
10 éves vagy?
3/9 A kérdező kommentje:
Úgy értve spóroltam, hogy szeretem a pick szalámit, de szexet is és nem tudtam eldönteni hogy most 16cm pick szalámit vegyek vagy kotont, de végül a kotont választottam ami lyukas. Ha visszaviszem megmutatni kicserélik vagy adnak helyette pick szalámit?
2012. márc. 17. 16:50
4/9 anonim 

válasza:

Vigyed, legalább szerzel egy jó napot a vevőszolgálatosnak!
5/9 anonim válasza:
Na ez csupa jó hír! Ha majd felsír a gyerek az éjszaka közepén lesz neki pick szalámi!:)
6/9 anonim 

válasza:

A 2. válaszadó vagyok!
Miért nem vettél inkább pick szalámit?
Kieszed a belsejét, a külsejét meg használhatod kotonnak.
Majd beleszarsz, visszaviszed és azt mondod, hogy romlott volt a szalámi és visszakapod az árát is.
7/9 anonim 

válasza:

"Kieszed a belsejét, a külsejét meg használhatod kotonnak. "
A másik klasszikus:
Létezik tesco gazdaságos óvszer, csak ki kell enni belőle a campingsajtot!
8/9 A kérdező kommentje:
Ééén már nagyon kanos vagyok!
2012. márc. 18. 14:03
9/9 anonim 

válasza:

inkább írj egy reklamációt az óvszergyártónak, hátha küldenek bocsánatkérésként egy új csomaggal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!