Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetséges fog. gátló mellékha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges fog. gátló mellékhatása a hüvelyszárazság?

Figyelt kérdés

Nem csak sexnél, hanem napközben sincs semmi folyásom.Korábban amíg nem szedtem gyógyszert, addig nagyon nedves voltam sex előtt sőt utána is...!!

Mit tegyek, hagyjam abba a szedését? (2 hete szedem)

Lehetséges ,hogy ez majd változik, mert hozzászokik a szervezetem?

2008. ápr. 12. 18:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Velem is ez volt az elején, nem is akartam szeretkezni a párommal emiatt. Aztán elmúlt a tünet, reméljük neked is! Nehogy abbahagyd a tabit, mert csak összezavarod a szervezeted. Addig amíg nem múlik a tünet, használjatok síkosítót és akkor nem lesz gond.
2008. ápr. 12. 18:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez volt, mi sikosítót használtunk. Ha már elkezdted szedni, szerintem ne hagyd abba.
2008. ápr. 12. 20:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Jaj köszi a megnyugtató gyors válaszokat :)
2008. ápr. 13. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!