Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez most komoly emberek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most komoly emberek?

Figyelt kérdés

Tényleg foglalkoztat az a kérdés h akik nem védekeznek normálisan csak megszakítással és aztán ide jönnek picsogni h jaj lehet-e baba, miért nem védekeznek valami normális módszerrel?? Annyi van mint égen a csillag

(Előre is köszönöm de nem arra vagyok kiváncsi h kinek hány éve jön be, hanem arra amit a kérdésben írtam. Köszönöm)

2012. márc. 12. 20:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Má nagyon unalmasak azok a sok f*sz kérdések, szóval már válaszolni sem érdemes rá, sok hülyének nincs esze.
2012. márc. 12. 20:51
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Bár én normálisan védekezem, így csak ötleteim vannak.

1. Nem elég tájékozottak. Az emberek nagy többsége két fogamzásgátló módszert ismer + a megszakítást. A tabletta nem felel meg nekik, mert

a) félnek tőle

b) félnek elmenni orvoshoz

c) félnek hogy anyuci megtudja

Az óvszer ált. a fiúknak nem felel meg, mert "olyan mint zokniban lábat mosni".

Mivel több módszert nem ismernek, és ugye első az élvezet, így marad a megszakítás.

Ha véletlen ismer még harmadik módszert, ami ált. a spermicid, akkor az a kifogás, hogy "az nem megbízható". (Ezt már rengetegszer olvastam...). Az még életlen sem jut eszükbe, hogy esetleg a megszakítás mellé alkalmazzák, mert tudatlanok és buták.

2. Azt hiszik, hogy velük nem történhet meg a baj. Azt hiszi, hogy ő/ az ő pasija sokkal ügyesebb, mint a többi, és ő biztosan nem fog teherbe esni, mert más is csak azért esik teherbe, mert a pasi béna. De ő/a pasija nem béna.

3. Nincs pénzük más módszerre. (Na ez a legritkább).

2012. márc. 12. 20:52
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert általában felelőtlenek, főleg a 13-16 éves korosztály, nemi életet élnek, holott azt se tudják, mi hogyan zajlik biológiailag, és van amelyiknek még arról sincs fogalma, hogy akármikor teherbe eshet a lány védekezés nélkül. Sok szerepe van a szülőknek, de az anyagi helyzetnek is lehet, mert olyanok is vannak, akik nem ennyire tudatlanok, csak nincs pénzük óvszerre/tablettára. Iskolázottság is befolyásolhatja szerintem, meg az életkor.
2012. márc. 12. 20:54
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Több oka lehet. Valaki érzékeny az óvszerre, másik a krémekre, gyógyszerre stb. Van olyan pár ismerősöm akiknél ilyen probléma van. Másik megközelítésről azért, mert fiatalok nincs felelősségtudatuk. Vagy épp a legegyszerübb probléma hogy nincs rá pénzük.
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tájékozatlanok. Vagy azt gondolják, hogy "velem ez úgysem történik meg".
 6/13 A kérdező kommentje:
a legelborzasztóbb az h mindíg jönnek egy páran h ne mondjuk már h nem biztonságos mert ők X ideje így csinálják és nem lett baj.
2012. márc. 12. 21:01
 7/13 anonim ***** válasza:
Igen én írtam. És ha hiszed ha nem én is a védekezés mellett vagyok DE ha valaki itt kérdezi meg hogy most ebből gyereke lehet-e akkor tanuljon a saját hibájából, mert abból nem fog ha ezren megírjátok menjél tesztet venni aztán majd meglátod öcsém.
2012. márc. 12. 21:15
 8/13 A kérdező kommentje:
De abból sem tanul ha mindenki azt mondja h ugyan má. Nekem bevált. Akkor ugyan ezt fogja mindíg csinálni és soha nem tér észhez
2012. márc. 12. 21:23
 9/13 anonim ***** válasza:

az baj hogy egyáltalán ilyen elméjű meg felkészültségű emberek eljutnak a szexig. Utána meg ha baj van akkor lelép mert nem akar apáskodni 20éevsen. A tini anya aki megint csak hibbant hogy egyáltalán gumi nélkül hozzáért a fiúhoz meg nevelheti a gyerekét egyedül.

23F

2012. márc. 12. 21:45
 10/13 A kérdező kommentje:
Vagy elmegy abortuszra ami az egész életét tönkreteheti
2012. márc. 12. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!