Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most komoly emberek?
Tényleg foglalkoztat az a kérdés h akik nem védekeznek normálisan csak megszakítással és aztán ide jönnek picsogni h jaj lehet-e baba, miért nem védekeznek valami normális módszerrel?? Annyi van mint égen a csillag
(Előre is köszönöm de nem arra vagyok kiváncsi h kinek hány éve jön be, hanem arra amit a kérdésben írtam. Köszönöm)
Bár én normálisan védekezem, így csak ötleteim vannak.
1. Nem elég tájékozottak. Az emberek nagy többsége két fogamzásgátló módszert ismer + a megszakítást. A tabletta nem felel meg nekik, mert
a) félnek tőle
b) félnek elmenni orvoshoz
c) félnek hogy anyuci megtudja
Az óvszer ált. a fiúknak nem felel meg, mert "olyan mint zokniban lábat mosni".
Mivel több módszert nem ismernek, és ugye első az élvezet, így marad a megszakítás.
Ha véletlen ismer még harmadik módszert, ami ált. a spermicid, akkor az a kifogás, hogy "az nem megbízható". (Ezt már rengetegszer olvastam...). Az még életlen sem jut eszükbe, hogy esetleg a megszakítás mellé alkalmazzák, mert tudatlanok és buták.
2. Azt hiszik, hogy velük nem történhet meg a baj. Azt hiszi, hogy ő/ az ő pasija sokkal ügyesebb, mint a többi, és ő biztosan nem fog teherbe esni, mert más is csak azért esik teherbe, mert a pasi béna. De ő/a pasija nem béna.
3. Nincs pénzük más módszerre. (Na ez a legritkább).
az baj hogy egyáltalán ilyen elméjű meg felkészültségű emberek eljutnak a szexig. Utána meg ha baj van akkor lelép mert nem akar apáskodni 20éevsen. A tini anya aki megint csak hibbant hogy egyáltalán gumi nélkül hozzáért a fiúhoz meg nevelheti a gyerekét egyedül.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!