Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor vannak a termékeny napjaim?
2-án jött meg és 5-6-án múlt el.
A ciklusaim általában 28-30 naposak.
11 én történt egy kis baleset hogy kiszakadt.
termékeny időszakban voltam vagy még nem ?
sajnos ezekkel nem vagyok tisztában
légyszi ne szúrjatok le mert már nem vagyok kisgyerek hanem 22 múltam de sajnos ez történt.

Szia! Ilyen módszerrel is tudod ellenőrizni, de ez se 100%.
Csak amikor kimutatja, akkor biztos fogamzóképes vagy.
Van olcsóbb változata is, de ha van otthon mikroszkópod az is megfelel.

9:56-os válaszoló voltam.
Ha leellenőrzöd, akár most, vagy úgy 15-e körül (kb. akkor vagy fogamzóképes, de ahogy írták az igaz, gyakorlatilag bármikor lehetsz)és ha páfrány mintázatot mutat, akkor nem vagy terhes. Mert logikusan terhesség mellett nem vagy fogamzóképes.

De ha nem élvezett beléd, akk nagyon kicsi az esélye,h terhes vagy.
Tudom,h az előváladék is tartalmazhat spermát, de ugyan már, ha minden csajt, akit itt GYK-n terhesnek tituláltak valóban az lett volna, Magyarország népessége már a duplája lenne. Nyugodj meg! ÉS reménykedj! HA nagyon izgulsz, várj 2 hetet, és csinálj tesztet. Utólag már nem érdemes miatta idegeskedni. Ha meg ennyire szerencsétlen vagy az óvszerekkel, válts márkát, v fogamzásgátló módszert.
SOk sikert, és szoritok,h ne legyen semmi gond!
köszönöm szépen a választ, igazán aranyos vagy. :)
igen, megpróbálok megnyugodni csak ilyenkor már azt is beképzelem ami nincs is. :(
ma pl úgy éreztem mintha szúrkálna a petefészkeimbe is.
vagy az nem jelentkezhet ilyen hamar?
és igen ha sosem védekeznék(de ilyen egyszer sem fordult elő) akkor azt mondanám hogy megérdemlem de így. :(
vagy a márka nagyon rossz vagy én vagyok túl szerencsétlen.
csak a gyógyszertől meg félek bár erre akart rábeszélni az orvos is amikor elmentem 72 órásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!