Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kinek nőtt már a melle fog....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek nőtt már a melle fog. gátlótól? Ha nőtt, akkor mi a tabi neve?

Figyelt kérdés
2009. jún. 9. 18:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
23%
és akkor azt fogod feliratni?! nemár h a mellnövelésre hajtasz....hány éves vagy te?!
2009. jún. 9. 18:52
 2/12 anonim ***** válasza:
51%
nekem. mercilon. de nem biztos h neked is fog. amugy meg ne az legyen a mérvadó h nől-e a cicid :S
 3/12 anonim ***** válasza:
33%

te azt akarod h. nőjön a melled..??:O

ne akard..:) a természetes a legjobb..és ne bogyók miatt..

14 évesen..90-es melltartók..azgáz.:)milesz felnőtt koromba..talicskával kell hordani..

14/L :)

4/12 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem arra hajtok, csak kérdeztem basszus......
2009. jún. 9. 18:55
 5/12 anonim ***** válasza:
36%

az utolsó 18:52-es vok.:)

nyugiiii..csak megkérdeztem..am meg amit az előttem szólok mondanak..az a fog gátló.:) napuszii

2009. jún. 9. 19:07
 6/12 anonim ***** válasza:
95%
Nekem is nőtt. Belara. Ugyanakkora melltartót hordok, talán a kosárméretem lett B-ről C, de nem lett hatalmas nagy. Kb. 75/C. Észre lehet venni, hogy nagyobb, szebb, kerekebb és formásabb lett, de nem kell talicskával hordani, akkorát sosem fog nőni senkinek...és már az első hónap után tapasztaltam, hogy nő, de kb a 3. hónap végefelé alakult ki ez a méret.
2009. jún. 9. 19:11
 7/12 anonim ***** válasza:
71%
Igen, nekem nőtt a cicim. Narancsbőröm lett. Híztam tőle, vagyis inkább vizesedtem. Méhszájsebem és gombám lett. Megéri?
2009. jún. 9. 19:24
 8/12 anonim ***** válasza:
9%
igazából nem a melled nő,hanem hízol,nem csak oda,mindehova...én nem szedek,de sokan mondták,és más különböző mellékhatása is van,ezért nem kockáztatok.
2009. jún. 9. 20:16
 9/12 anonim válasza:
32%
neked a mellplasztikát ajánlanám
2009. jún. 9. 20:21
 10/12 anonim ***** válasza:
19.11est kérdezném, h az mellé hízott is?? gondolom igen...
2009. jún. 9. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!