Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek nőtt már a melle fog. gátlótól? Ha nőtt, akkor mi a tabi neve?
Figyelt kérdés
2009. jún. 9. 18:51
1/12 anonim válasza:
és akkor azt fogod feliratni?! nemár h a mellnövelésre hajtasz....hány éves vagy te?!
2/12 anonim válasza:
nekem. mercilon. de nem biztos h neked is fog. amugy meg ne az legyen a mérvadó h nől-e a cicid :S
3/12 anonim válasza:
te azt akarod h. nőjön a melled..??:O
ne akard..:) a természetes a legjobb..és ne bogyók miatt..
14 évesen..90-es melltartók..azgáz.:)milesz felnőtt koromba..talicskával kell hordani..
14/L :)
4/12 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem arra hajtok, csak kérdeztem basszus......
2009. jún. 9. 18:55
5/12 anonim válasza:
az utolsó 18:52-es vok.:)
nyugiiii..csak megkérdeztem..am meg amit az előttem szólok mondanak..az a fog gátló.:) napuszii
6/12 anonim válasza:
Nekem is nőtt. Belara. Ugyanakkora melltartót hordok, talán a kosárméretem lett B-ről C, de nem lett hatalmas nagy. Kb. 75/C. Észre lehet venni, hogy nagyobb, szebb, kerekebb és formásabb lett, de nem kell talicskával hordani, akkorát sosem fog nőni senkinek...és már az első hónap után tapasztaltam, hogy nő, de kb a 3. hónap végefelé alakult ki ez a méret.
7/12 anonim válasza:
Igen, nekem nőtt a cicim. Narancsbőröm lett. Híztam tőle, vagyis inkább vizesedtem. Méhszájsebem és gombám lett. Megéri?
8/12 anonim válasza:
igazából nem a melled nő,hanem hízol,nem csak oda,mindehova...én nem szedek,de sokan mondták,és más különböző mellékhatása is van,ezért nem kockáztatok.
9/12 anonim válasza:
neked a mellplasztikát ajánlanám
10/12 anonim válasza:
19.11est kérdezném, h az mellé hízott is?? gondolom igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!