Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jön meg, terhes vagyok?
Figyelt kérdés
6-ik napja késik a menzeszem.nincsenek érzéseim,hogy megjönne,csak gyenge és csak néha 1-2 perc.
A barátommal 29-én voltunk együtt,megujazott,előtte elélvezett a kezére,de megmosta,utána ujazott meg,
Ettől késik?Terhes vagyok?
2012. márc. 7. 21:43
11/12 anonim válasza:
Okozhatja ciszta is, pajzsmirigyprobléma és egy rakás dolog még...én is voltam így hónapokon át :/De mi ez a kakaós dolog? :D
12/12 anonim válasza:
Nagy általánosságban azt mondják az orvosok, hogy a +/- 8 nap ingadozás elfogadható.
Igazán nem szeretnék kötözködni, de akinek a kakaó ivás a lényeg egy terhességi teszt elvégzése előtt, az talán még kissé ifjú a nemi élethet.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!