Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nem jön meg, terhes vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jön meg, terhes vagyok?

Figyelt kérdés

6-ik napja késik a menzeszem.nincsenek érzéseim,hogy megjönne,csak gyenge és csak néha 1-2 perc.

A barátommal 29-én voltunk együtt,megujazott,előtte elélvezett a kezére,de megmosta,utána ujazott meg,

Ettől késik?Terhes vagyok?

2012. márc. 7. 21:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ujjazástól? Dehogy is!! Hány éves vagy? 15? :)
2012. márc. 7. 21:45
 2/12 anonim ***** válasza:
Nemhiszem! Egy tiszta újtól nem...
2012. márc. 7. 21:46
 3/12 anonim ***** válasza:
Ettől nem lehetsz terhes
 4/12 anonim ***** válasza:
NAgy valószinűséggel nem vagy terhes, ha csak ennyi t9rt...de ha annyira idegeskedsz,akk várj még pár napot csinálj tesztet...de én még egyszer hangsúlyozom: nagyon, nagyon, nagyon kicsi az esélye annak, h terhes vagy!
 5/12 anonim válasza:
Nem hiszem hogy terhes vagy tudtommal ha ennyit késik az nem azt jelenti hogy terhes vagy de azért inkább vegyél egy terhességi tesztet! Mellesleg te hány éves vagy?
2012. márc. 7. 21:47
 6/12 anonim ***** válasza:
mennyire mosta meg? ez fontos. nem merem azt állítani, hogy tuti nem vagy, mert a ciklusod nem megfelelő napján történt, de a biológia nem egzakt, hanem egyedi. van olyan nő, akinek a menszesz alatt érett eléggé a petesejtje. nem akarlak nyugtalanítgatni (tényleg nem!) de szerintem az lenne a legjobb, ha holnap suli után hazafelé beugranál a rossmannba vagy a dmbe, ahol már párszáz forintért is nagyon megbízható teszteket lehet kapni, és holnap reggel (vagy hétvégén, ha suli előtt nem érzed magad elég erősnek hozzá) csináld meg. azért mondom, hogy reggel, mert akkor a vizelet több anyagot tartalmaz, biztosabb az eredmény. nyugi, nagy valószínűségtől a stressztől van, de pár száz forint jobban megéri, mint még ki tudja, hány álmatlan éjszaka!
2012. márc. 7. 21:49
 7/12 anonim ***** válasza:
ettől nem vagy terhes
2012. márc. 7. 21:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100% hogy ETTŐL nem vagy terhes. De csak ha tényleg ennyi történt amit leírtál..
2012. márc. 7. 22:03
 9/12 A kérdező kommentje:

elsősorban köszönöm a válaszaitokat!

Ma reggel csináltam egy testet,ami negatív lett./előtte fél órával ittam 3-4 korty kakaót,de remélem,ez nem befolyásolta,mert írta az utmutató,nem ajánlatos inni előtte./

Szóval,negatív lett,máris ahogy ment a roszaszin csík,kijött az egy vonal,tehát a nem terhes.

7 napja késik,akkor mitől van ez?

2012. márc. 8. 12:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Elég sok minden okozhatja a menstruáció késését/kimaradását, de a legtöbb hisztis lány egyből a terhességre gondol... -.- aki meg terhes lesz, az nem hisztizik emiatt :D ők meg idióták, mert észre sem veszik.
2012. márc. 8. 16:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!