Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ti elhiszitek, hogy a tabletta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elhiszitek, hogy a tabletta az első szemtől véd?

Figyelt kérdés
Én eléggé félek, nem merném egyből gumi nélkül csinálni.. Te mit gondolsz erről? Te kivártál esetleg 1 hónapot, vagy már az első hónapban szexeltél gumi nélkül?
2012. márc. 6. 19:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
7%

Nem kell Úristenemezni! Véd..főleg a mai korszerű tabletták,itt csak arról van szó,hogy biztonságosabb és a kérdező is úgy gondolja ,hogy vár egy picit vele.

Mellesleg teherbe lehet esni rendszeres szedés mellett vannak vagyis olvastam sok-sok esetet. A fogamzásgátló sem 100%.

2012. márc. 6. 19:37
 12/18 anonim ***** válasza:
6%

Tök jó, hogy a sok laikus - akikről le merem fogadni, hogy halvány lila gőzük nincs arról, hogyan lesz a gyerek, max annyi, hogy apuci beledurrant anyuciba, - kijelenti, hogy mi mennyi idő után működik.

A tabletták a peteérést gátolják általában, ami pedig a menstruáció utáni első nap (mikor a kérdező elkezdi szedni a gyógyszert) még nem következett be (és ha szedi már nem is fog). Ergo igen, az első naptól véd.

2012. márc. 6. 19:43
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

a legtöbb orvos javasolja az 1 hetet! legalább! és ez nem úristen! Az a biztos!

Ha már addig vártál akkor 1 hetet kibírsz!

2012. márc. 6. 19:43
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"Tök jó, hogy a sok laikus - akikről le merem fogadni, hogy halvány lila gőzük nincs arról, hogyan lesz a gyerek, max annyi, hogy apuci beledurrant anyuciba, - kijelenti, hogy mi mennyi idő után működik.

A tabletták a peteérést gátolják általában, ami pedig a menstruáció utáni első nap (mikor a kérdező elkezdi szedni a gyógyszert) még nem következett be (és ha szedi már nem is fog). Ergo igen, az első naptól véd."

Zseniálisan ki tudsz oktatni embereket, de a leghatalmasabb baromságot te magad írtad. Nem a menstruáció UTÁNI első nap kezdi el szedni, hanem a menstruáció első napján... Legalábbis az első levélnél. És mivel az a téma, hogy az első szemtől véd-e, feltételezem, egyben az első levélről van szó... Amúgy meg igen, elég kevés esély van rá, de ha valakinek gusztusa van hozzá, hogy mensi közben szexeljen a párjával, bekövetkezhet spontán peteérés, amit még - teszem azt a 2 órája bevett- egy szem tabletta nem fog megakadályozni, ergo bekövetkezhet a megtermékenyítés is.

2012. márc. 6. 20:29
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Az első 1-2 hétben mindenképp használjatok gumit!
2012. márc. 6. 21:19
 16/18 anonim ***** válasza:
úristenezni szerintem sem kell. NEM véletlenül van a betegtájékoztatóban leírva az, ami. Mellé persze az orvos utasításait szokta figyelembe venni az ember, de nekem anno a dokim nem adott semmilyen tanácsot, felírta a tablettát és kész! Más kérdés, hogy én alapból az első teljes levelet végigvédekeztem mellé óvszerrel is.
2012. márc. 7. 00:00
 17/18 anonim válasza:
100%
régebben még 3 hét volt a türelmi idő. Szerintem az a tuti és biztos! Én az 1 hétben azért nem hinnék!!
2012. márc. 7. 01:16
 18/18 anonim válasza:
És aki a második napon kezdte el szedni? a 14. napig kell kiegészítő védekezés?
2012. márc. 7. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!