Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyógyszerszedés mellett előfordulhat hogy teherbe esek?!
Nemrég hallottam,hogy előfordulhat olyan, hogy gyógyszerszedés mellett teherbe eshetünk, és az hogy megjön a menszeszem az nem jelent semmit!!
ennek van valóságalapja, nekem elég hihetetlen...
Persze, hogy előfordulhat. Elég egy hasmené, antibiotikum vagy magas dózisú C vitamin és máris csökken a védettséged, tehát előfordulhat a teherbe esés. És ige, előfordul hogy néhányan még hónapokig van megvonásos vérzésük gyógyszer mellett, úgy, hogy közben terhesek (de nagyon kevés az arányuk), ahogyan tabletta mellett elmaradhat a megvonásos vérzés terhesség nélkül.
Semmi sem nyújt 100%-os védettséget (na jó csak ha nem szexelsz) :)
Pedig van valosagalapja, mert a gyogyszerszedes melletti verzes nem igazi menstruacio, csak megvonasos verzes, amit a tabletta hianya okoz, igy konnyen elofordulhat, hogy a teherbeeses utan is jelentkezik.
De nyugodj meg, annak, hogy gyogyszer mellett teherbe ess, mikroszkopikusan kicsi az eselye. Elofordul, a gumi is kiszakadhat, de a gyogyszer 99%os vedelmet nyujt, 1000 nobol jo ha eggyel elofordul, hogy gyogyszer mellett lesz terhes. Ha rendesen szeded, nem lehet baj.
én is így lettem:Dsőt az ikertestvéremmel együtt lettünk:D
20/L
Minden mellett lehetsz, de ez miatt nem érdemes aggódni, olyan kicsi az esélye.
Többen nyerik meg az ötös lottót, mint ahányan így teherbe esnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!