Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogy lehet eltolni a menstruác...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet eltolni a menstruációt?

Figyelt kérdés

nem biztos hogy szükség lesz rá,de lehetséges.Nyaralni megyünk majd külföldre június elején a párommal és a fiammal,és lehet éppen akkor lesz meg.Tampont nem használhatok,nem részletezném most miért,lényegtelen,tehát az kilőve.

Sajnos nem tudom kiszámolni,mert rendszertelen,mindig is az volt.Terhességem előtt 8évig szedtem fogamzásgátlót szünet nélkül,1x szükségem volt szintén az eltolásra,sikerült is,de fogalmam nincs hogy hogy csináltam már...

Most 19hónapos a fiam,3-4éve kb nem szedtem fogamzásgátlót,most sem szeretnék,de ha szükség lesz az eltolás miatt,muszáj leszek.

-mikor kell elkezdenem szedni ahhoz,hogy eltudjam tolni pár nappal?

-szükség van előtte 1-2hónappal elkezdeni normálisan szedni,vagy csak akkor,(abba a hónapba)amikor el szeretném tolni?

-és hogy működik ez az eltolás?

Remélem lesz olyan aki tud segiteni,és nem azt irja hogy ez nem játék,tönkreteszem a szervezetem..stb.Tisztában vagyok ezekkel,nem is szeretném ha erre kerülne a sor,de először jutunk el együtt nyaralni,és nem szeretném ha ez tönkretenné.Köszönöm!!

2012. márc. 4. 21:26
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Ess teherbe.
2012. márc. 4. 21:28
 2/3 A kérdező kommentje:
marha vicces vagy....a hozzád hasonló idióták kiméljenek.
2012. márc. 4. 21:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Legalább két hónappaé, de inkább 3-ml kezd el szedni a tablettát. Majd a nyaralás előtt ne tarts szünetet. Kezd el a következő levelet. Akkor erlvileg nem fog megjönni, csak ha abbahagyod. Ez nem minden tablettánál működik. Nőgyógyász sokat tud segíteni. Menj el orvoshoz és kérdezd meg. Sok nő kérdez hasonlót. Ő biztosat mond.
2012. márc. 4. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!