Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szabad egy egész levélnyivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szabad egy egész levélnyivel eltolni a menstruációt?

Figyelt kérdés
Volinát szedek,tudom olvassam tájékoztatót.Azt írja lehet,de én inkább olyanokra vagyok kíváncsi hogy ez okoz-e esetleges nem kívánt hatásokat.Közti vérzés pecsételés ilyenek.Köszi.
2010. márc. 9. 10:29
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Kb olyan a kérdésed mintha azt mondanám, hogy a vonatok 5 percenként indulnak 10 perc késéssel. Akkor most melyikre szállj fel? De mondd csak hogy lehetne eltólni egy egész levélnyivel, mikor ha nem szeded be vagy ha beszeded akkor is pont egy "levélnyivel" jön meg később... 30F
2010. márc. 9. 10:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen szabad eltolni. Főleg akkor ha pl. nyaralni mész és pont megjönne, ilyenkor szedd tovább és kész. Nem lesz semmi bajod. Utána persze állj vissza a megszokott szedésre.
2010. márc. 9. 10:45
 3/8 anonim ***** válasza:

khm khm nem egészen így van,mert el lehet tolni 2nappal,egy héttel,1nappal amennyivel tovább szedi a gyógyszert annyival később fog "kitolódni".ha valaki nem ismeri h műkszik a gyógyszer,nehogy téves tanácsokat adjon,inkább ne írjon :)dehát nem is várjuk el a fiúktól hogy értsenek hozzá:)

SZÓVAL igen ki lehet tolni de csak 1évben egyszer egy egész levélnyit. Én Lindynette20-at szedek már 3éve és egyszer nyáron én is egy egész levélnyivel toltam el,tehát gyakorlatilag 1 menz. kimaradt az életemből:D

semmi mellékhatása nem volt a műveletnek,max rossz volt az hogy éreztem hogy itt az ideje de nem tud érvényesülni :) aztán kb 2nap után el is felejtettem és semmi kül nem volt.de a DOKIM azt mondta h ne sűrűn játszak vele,max évente 1szer!!

21L

2010. márc. 9. 10:45
 4/8 anonim ***** válasza:

10.45-ös, ennyire biztosra ne állítsd h ellehet tolni 1 héttel is akár, mert ez így nem igaz. csak az egyfázisú tablettáknál igaz, a 3 fázisúaknál végigkell szedni a második levelet is, nemszabad a felénél abbahagyni. nemtom ez a volina 1 v 3 fázisú-e.

múgy énmár csináltam ilyet, csak nem volinával, és nemlett tőle semmi bajom, volt egykis pecsételésem, de max 2 napig.

2010. márc. 9. 12:33
 5/8 anonim ***** válasza:

10.45-ös vagyok, azért állítom biztosan, mert biztosra tudom. A kérdező is írja, hogy a tájékoztatóban is le van írva, hogy lehet.

üdv:egy eü-s.

2010. márc. 9. 15:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!:)
2010. márc. 9. 19:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy hetet lehet, de azt nem tudom pontosan, hogy egy egész havi adaggal el lehet-e tolni.
2010. márc. 10. 13:16
 8/8 anonim ***** válasza:

egészségügyisnek

a 3 fázisúak tájékoztatójában viszont azvan írva h menzesz eltolásánál végig kell szedni a 2. levelet, nemszabad a felénél abbahagyni.

ha a kérdező tablettája egyfázisú akkor a felénél is abbahagyhatja, deha 3 fázisú akkor nem.

2010. márc. 10. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!