Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szabad egy egész levélnyivel eltolni a menstruációt?
khm khm nem egészen így van,mert el lehet tolni 2nappal,egy héttel,1nappal amennyivel tovább szedi a gyógyszert annyival később fog "kitolódni".ha valaki nem ismeri h műkszik a gyógyszer,nehogy téves tanácsokat adjon,inkább ne írjon :)dehát nem is várjuk el a fiúktól hogy értsenek hozzá:)
SZÓVAL igen ki lehet tolni de csak 1évben egyszer egy egész levélnyit. Én Lindynette20-at szedek már 3éve és egyszer nyáron én is egy egész levélnyivel toltam el,tehát gyakorlatilag 1 menz. kimaradt az életemből:D
semmi mellékhatása nem volt a műveletnek,max rossz volt az hogy éreztem hogy itt az ideje de nem tud érvényesülni :) aztán kb 2nap után el is felejtettem és semmi kül nem volt.de a DOKIM azt mondta h ne sűrűn játszak vele,max évente 1szer!!
21L
10.45-ös, ennyire biztosra ne állítsd h ellehet tolni 1 héttel is akár, mert ez így nem igaz. csak az egyfázisú tablettáknál igaz, a 3 fázisúaknál végigkell szedni a második levelet is, nemszabad a felénél abbahagyni. nemtom ez a volina 1 v 3 fázisú-e.
múgy énmár csináltam ilyet, csak nem volinával, és nemlett tőle semmi bajom, volt egykis pecsételésem, de max 2 napig.
10.45-ös vagyok, azért állítom biztosan, mert biztosra tudom. A kérdező is írja, hogy a tájékoztatóban is le van írva, hogy lehet.
üdv:egy eü-s.
egészségügyisnek
a 3 fázisúak tájékoztatójában viszont azvan írva h menzesz eltolásánál végig kell szedni a 2. levelet, nemszabad a felénél abbahagyni.
ha a kérdező tablettája egyfázisú akkor a felénél is abbahagyhatja, deha 3 fázisú akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!