Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem nem rendszeres a menzeszem, mivel nem szedek fogamzásgátlót. és ez a mai a 26. nap a ciklusban és eddig mindig 25-26 napos volt. Lehetek-e terhes vagy nem kell aggódjak még, mindig használunk óvszert a barátommal, de nagyon ideges vagyok?
Sejtelmem sincs. Mondjuk szerintem 18 alatt korai szexelni, de ez az én véleményem.
Amikor a ciklusod beállt 25 és 35 nap közé, és általában tartja azt az időt, pl mindig 26 napra jön meg, vagy mindig 30 napra, és nincsenek nagyobb késések, kilengések. Ehhez általában legalább két évet kell várni az első mentsruációtól. Ha a ciklusod nem rendszeres, akkor a beállítására ne fogadj el fogigátlót, hanem keress másik orvost, aki komolyan veszi a problémádat, és nem intézi el azzal, hogy a szőnyeg alá söpri egy fogigátlóval. Nekem 14 évesen két hétig kellett szednem egy gyógyszer (hozzáteszem: 11 évesen jött meg először), és utána szépen beállt. Ha jól emlékszem, Norcolut volt, de ez nem biztos, nagyon rég volt már.
17:37
jófej vagy nagyon:D de legalább valaki elmagyarázta a tabi működését:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!