Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma reggel hasmenesem volt. A szunet 5ik napjaban vagyok. Ebben az esetben ugye nem kell kiegeszito vedekezes, csak, ha abban a 21 napban van hasmenesem meg szedem?
Figyelt kérdés
a valaszokat koszonom elore is:)2009. jún. 7. 09:41
1/4 anonim válasza:
Nem kell kiegészítő védekezés, de az én tabimra az van írva egyébként is, ha 24 óráig nem szűnik meg a hasmenés (azaz egy nap többször is volt reggel és este is) akkor kell kiegészítő védekezés, nem tudom a tied hogyan írja.
2/4 anonim válasza:
Súlyos hasmenés? Egyébként nem mindegy mikor. Pl. ha a szünet 6. napján, akkor már valószínű nincs benned a gyógyszer, ezért nem lehet baj. De ha az 1. napján, akkor lehet.
3/4 anonim válasza:
A szünet első napján sincs benned gyógyszer, tehát semmi gond, ha hasmenésed van! Nem kell kieg. védekezést! Mivel a szünetben nem szedsz gyógyszert, így nincs, ami kiürüljön!
4/4 anonim válasza:
POntosan, hasmenés akkor lehet veszélyes ha éppen gyógyszert szedsz.... ha minden igaz gyógyszermentes időszakban éppen nem vezsel be... így nincs is mi ne szívodjon fel...
Nem kell kiegészítő védekezés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!