Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 1 hónapon belül megfog történn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 hónapon belül megfog történni az első a lánnyal. Hogy?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kb 1 hónapon belül lefekszek a bnőmmel... a bnőm már nem szűz de én még igen..tudom h nem szed tablettát,kell óvszer,és lehetőleg a misszionáriusba csináljuk.. Nekem 2 lényeges dolog van előttem:

1: Ne legyen terhes

2:Élvezetes legyen

Most mit hogy csináljak,hogy mind2 meglegyen?

2009. jún. 6. 23:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Használj óvszert és legyél gyengéd vele!
2009. jún. 7. 00:36
 2/3 anonim ***** válasza:
húha húha =) Sok Sikert!
2009. jún. 7. 01:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Előtte gyakorolj egyedül, maszturbálás közben. Nem tudom, hogy hány perc alatt szoktál elmenni, de ezt fel kellene tornászni legalább 10 percre. [link] Még így is előfordulhat, hogy az első alkalommal az izgatottságtól hamarabb elsülsz, mint szeretnéd, de ez esetben elmondhatod, hogy te mindent megtettél. :-)

Ha értesz angolul, itt nagyon jó tippeket találsz: [link] Személy szerint javaslom a harmadik hozzászóló, Trina tanácsait.

Magyarul a lényeg:

- legyen nyugalom, ne kelljen azon aggódni, hogy valaki rátok nyit vagy csörög a telefon

- szeresd. A lányoknak erre van szüksége, nem technikára. Simogasd, suttogj édes szavakat a fülébe, cirógasd.

- legyen nálatok síkosító (pl Durex, az nagyon jó).

- a lehető legintimebb módon próbáltok érintkezni: csókolózzatok, öleljétek egymást, simogassátok egymást, beszélgessetek, hallgassátok meg egymást, cirógassátok egymást. Figyelj a testére, a reakcióira, ne siess.

A fogamzásgátlásról: védekezni kell. Kérdezd meg előtte a véleményét, jó előre beszéljétek meg, hogy mit fogtok tenni. Lehet pl, hogy gyógyszert szed, akkor nem feltétlenül kell a gumi, csak ha szóba jöhet a részéről valamiféle betegség. De ne az aktus előtt beszéljetek erről először, hanem jóval előtte.

2009. jún. 7. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!