Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónapon belül megfog történni az első a lánnyal. Hogy?
Sziasztok! Kb 1 hónapon belül lefekszek a bnőmmel... a bnőm már nem szűz de én még igen..tudom h nem szed tablettát,kell óvszer,és lehetőleg a misszionáriusba csináljuk.. Nekem 2 lényeges dolog van előttem:
1: Ne legyen terhes
2:Élvezetes legyen
Most mit hogy csináljak,hogy mind2 meglegyen?
Előtte gyakorolj egyedül, maszturbálás közben. Nem tudom, hogy hány perc alatt szoktál elmenni, de ezt fel kellene tornászni legalább 10 percre. [link] Még így is előfordulhat, hogy az első alkalommal az izgatottságtól hamarabb elsülsz, mint szeretnéd, de ez esetben elmondhatod, hogy te mindent megtettél. :-)
Ha értesz angolul, itt nagyon jó tippeket találsz: [link] Személy szerint javaslom a harmadik hozzászóló, Trina tanácsait.
Magyarul a lényeg:
- legyen nyugalom, ne kelljen azon aggódni, hogy valaki rátok nyit vagy csörög a telefon
- szeresd. A lányoknak erre van szüksége, nem technikára. Simogasd, suttogj édes szavakat a fülébe, cirógasd.
- legyen nálatok síkosító (pl Durex, az nagyon jó).
- a lehető legintimebb módon próbáltok érintkezni: csókolózzatok, öleljétek egymást, simogassátok egymást, beszélgessetek, hallgassátok meg egymást, cirógassátok egymást. Figyelj a testére, a reakcióira, ne siess.
A fogamzásgátlásról: védekezni kell. Kérdezd meg előtte a véleményét, jó előre beszéljétek meg, hogy mit fogtok tenni. Lehet pl, hogy gyógyszert szed, akkor nem feltétlenül kell a gumi, csak ha szóba jöhet a részéről valamiféle betegség. De ne az aktus előtt beszéljetek erről először, hanem jóval előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!