Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet terhesség jele? (Bővebbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet terhesség jele? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek(symicia), s nem volt eddig semmi gond vele. Február elsején voltam együtt párommal, úgy hogy el is ment bennem, úgy kb. ez a nap volt a ciklusom 11.napja. 15 nappal később csináltam egy tesztet ami negatív lett, s ez már a hétnapos szünet 2. napjára esett. Eddig mindig a szünet 4. napján jött meg, most viszont csak az 5.-en, de ezt valószínű a 3. napon történő együttlétünk tolta el 1 nappal későbbre. Ekkor nem élvezett belém. Végig egy kicsit meg voltam fázva, de nem voltak tüneteim így nem is kezeltem semmivel. Nem tudom hogy ez befolyásolhatta e a hatást. A nátha tegnap jött ki rajtam igazán. Most már elkezdtem a következő levéllel szedni a bogyót, s tegnap óta egy kissé rosszul is érzem magam. Olyan mintha egyfolytában égne a gyomrom, s fel lennék puffadva, s eléggé étvágytalan is vagyok. Ez lehet esetleges terhességtől, vagy szerintetek nyugodjak meg, mert valószínű, hogy a megfázás ment rá egy kicsit a gyomromra is?
2012. febr. 22. 23:46
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és mindig pontosan szedem a gyógyszert.
2012. febr. 22. 23:48
 2/5 anonim ***** válasza:
nemhiszem h terhes lennél,de sztem menj el egy nődokihoz h biztos legyen azért a dolog:)
2012. febr. 22. 23:53
 3/5 anonim ***** válasza:

1.nem tolt el semmit

2.fog.gátló szedése mellett,a szünetmentes hét bármely napján jelentkezhet a vérzés,akkor jól véd..tehát ha az 1.,a 2. a 3. a 4. 5. 6. és a 7. napon is jelentkezhet,akkor is véd:)

3.másrészt: helyesen szedtet,tehát nincs menstruációs ciklusod,mert a fog.gátló attól fog.gátló, hogy nincs peteérés,nincs ovuláció,nincs rendes menstruációd sem,csupán egy megvonásos vérzésed....szóval terhesség kizárva.

4.szedd mindennap nagyjából ugyanabban az időpontban és sosem lesz baj.

remélem érthető.

2012. febr. 23. 00:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha rendesen szeded a fogamzásgátlót, akkor mitől félsz? Kisebb az esélye a terhességnek, mint hogy elüt az autó. Minden nap izgulsz, hogy ma elüt-e? És a fogamzásgátlót szedsz, akkor nem természetes, hogy beléd élvez a párod? Azért szeded!

32 N

2012. febr. 23. 13:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Amúgy tudom hogy semmi esélye, csak időnként hall egy-két dolgot az ember amitől megijed, de gondolom ott azért volt egy-két kihagyott tabletta vagy valami ami befolyásolta. Ma már jobban vagyok, s valószínű hogy a megfázás, s a stressz okozta mindent. A puffadást meg valamilyen étel. A biztonság kedvéért ma is csináltam tesztet, de negatív szóval már nem parázok.
2012. febr. 23. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!