Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Terhes vagyok?
7 napja késik a menstruációm. A barátommal óvszerrel, és Pharmatex-szel is védekeztünk, és sosem volt semmi gond. Terhes lehetek? Holnap veszem a bátorságom a teszthez, de addig is jó lenne valami megnyugtatót olvasni.
Azt hittem ez már felelős védekezés, de most eléggé ideges vagyok. Ennyit még sosem késett :(

nézd, 100%-os védekezés nincs a terhesség ellen, de az óvszer+pharmatex elég jó védelmet nyújt, valószínűleg 99.valamennyi %-ot
szóval a terhességet nem lehet kizárni, tesztelj mindenképpen, de mástól is késhet a menszid
lehet stressztől, vagy hormonális zavar miatt
ha a teszt negatív, de továbbra se jön meg, akkor ismételd meg
ha akkor is negatív, és a következő hónapban se jön meg, vagy eltér a normálistól, akkor keress fel orvost, mert valószínűleg hormonális zavar

Ahogy sikerül megnyugodnod, 2-3 óra múlva megjön a vérzésed.
Vegyél egy tesztet, az is segíthet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!