Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért van ez? Terhes vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Terhes vagyok?

Figyelt kérdés

7 napja késik a menstruációm. A barátommal óvszerrel, és Pharmatex-szel is védekeztünk, és sosem volt semmi gond. Terhes lehetek? Holnap veszem a bátorságom a teszthez, de addig is jó lenne valami megnyugtatót olvasni.

Azt hittem ez már felelős védekezés, de most eléggé ideges vagyok. Ennyit még sosem késett :(

2012. febr. 21. 18:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
szerintem nem lehetsz, végülis az óvszer nem szakadt ki, és ott van még a pharmatex is. lehet stresszes vagy az utóbbi időben, vagy valami más oka van.:) nyugodj meg.:)
2012. febr. 21. 18:54
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! Igyekszem lenyugodni :)
2012. febr. 21. 18:57
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Rendesen védekeztetek, szóval nem lehet baj. Nyilván a stressz, vagy ilyesmi. Nyugi, pont akkor fog majd megjönni, mikor holnap megveszed azt a nyamvadt terhességi tesztet :)
2012. febr. 21. 18:58
 4/13 anonim ***** válasza:
egy hét még nem a világvége:) söt az se ha egy ki is marad. elöfordul.. a stressz amugy sokminden bajt okoz.
2012. febr. 21. 18:59
 5/13 anonim ***** válasza:
A stressz valóban közre játszhat a dologban, legyél nyugodt, nem hiszem, hogy terhes vagy, de persze jobb félni, mint megijedni. :)
2012. febr. 21. 18:59
 6/13 anonim ***** válasza:

nézd, 100%-os védekezés nincs a terhesség ellen, de az óvszer+pharmatex elég jó védelmet nyújt, valószínűleg 99.valamennyi %-ot

szóval a terhességet nem lehet kizárni, tesztelj mindenképpen, de mástól is késhet a menszid

lehet stressztől, vagy hormonális zavar miatt

ha a teszt negatív, de továbbra se jön meg, akkor ismételd meg

ha akkor is negatív, és a következő hónapban se jön meg, vagy eltér a normálistól, akkor keress fel orvost, mert valószínűleg hormonális zavar

2012. febr. 21. 19:04
 7/13 anonim ***** válasza:
bocsi, azt akartam írni, hogy *ismételd meg egy hét múlva
2012. febr. 21. 19:05
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi aranyosak vagytok :) Próbálok lenyugodni, és jól kezelni ezt a dolgot akármi is lesz :)
2012. febr. 21. 19:05
 9/13 anonim ***** válasza:

Ahogy sikerül megnyugodnod, 2-3 óra múlva megjön a vérzésed.

Vegyél egy tesztet, az is segíthet.

2012. febr. 21. 19:26
 10/13 anonim ***** válasza:
ne idegeskedj.. :) nekem volt hogy 10 napot is késett, de viszont hogyha stresszelsz akkor annál jobban fog késni. az idegeskedés elkerülésére szerintem jobb a tabis védekezési módszer :)
2012. febr. 21. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!