Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 72 órás tablettától lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

72 órás tablettától lehet olyan, hogy 1 hónapban teljesen kimarad?

Figyelt kérdés
kb 2 hónapja vettem be 72 órás tablettát utána 1 hétre rá megjött.Február végén szintén megjött egykis késéssel demost egyáltalán nem akar megjönni.Már több mint 1 hete késik, a tünetek megvannak(mellfájás,hasfájás) de nem akar megjönni.Kérlek segitsetek!
2008. ápr. 8. 14:57
 1/3 anonim ***** válasza:
ez a 72órás tabletta rengeteg hormont tartalmaz, teljesen felborítja a hormonháztartásod.és ezért is késhet
2008. ápr. 8. 16:01
 2/3 anonim válasza:
ez így van, mivel nagyon magas a hormontartalma valószínű, h megbolygatta a szervezeted, én eddig egyszer vettem be ilyen tabit, és nekem meg sem jött a tabi után sem, meg egyébként sem amikor kellett volna, tehát egy hó kimaradt, aztán megjött és helyreállt minden,úh ne izgulj, majd meg fog jönni, ha most késik is kicsit:)
2008. ápr. 8. 18:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Van akinek megjön a bevétel után és utána fél évig nem! Szóval készülj fel, hogy ezzel a lóadaggal nem fog egyhamar újra beállni a ciklusod!
2008. ápr. 9. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!