Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Rendszeresen szedem a tabit,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendszeresen szedem a tabit, a barátom jó pár hónapja külföldön van, rajta kívül nem voltam senikivel, és mégsem jött meg. Miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy olyan problémám,hogy nem jött meg a menszeszem,pedig a tabit rendszeresen szedem(lindynette20).A barátom külföldön van,utoljára márciusban volt itthon,mással pedig nem voltam együtt rajta kívül.Áprilisba miközben szedtem a tabit megjött,és a gyógyszermentes napokon pedig nem.Először nem ijedtem meg,mert tavaly is volt ilyen mikor a vizsgák miatt ideges voltam,aztán rendbe jött.Csakhogy a májusi adagot is végigszedtem,és a gyógyszermentes napokon megint nem jött meg.Most a júniusi adagot szedem,ezt is rendszeresen,remélem most meg fog jönni.Ugye mivel a barátom nincs itthon nem hinném,hogy terhes vagyok,még a tünetek sem jelentkeznek.Most is arra gondolok,hogy mostanában nagyon sokat idegeskedtem...de ennyire megviselt volna?

2009. jún. 5. 12:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Már rég csinálnod kellett volna terhességi tesztet. mellesleg nem ártana gyógyszert váltanod, mert nem normális, hogy nem jön meg...
2009. jún. 5. 12:39
 2/4 anonim válasza:

Szia!

Szerintem mindenképpen menj el orvoshoz, főleg ha már ilyen huzamos ideje nincs rendben valami. Én már csak kíváncsiságból is csináltam volna tesztet, mert a terhesség nem mindenkinél jelentkezik feltétlen érezhető tünetekkel mint pl. a hányinger stb.

Írtad, hogy Lindinett20-at szedsz...nem akarlak megijeszteni de én is azt szedtem, és mellette teherbe is estem. A nőgyógyászom erre azt mondta, hogy ez egy elég alacsony hormontartalmú készítmény, aminek következtében hamarabb kiürül a szervezetből(hasmnés, hányás..) mint egy magasabb hormontartalmú gyógyszer.

Ma már 24 hetes boldog kismama vagyok.

Minden jót!

2009. jún. 5. 12:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mondnai,hogy orvosnál is voltam,mert kellett a citológiához,és így meg is vizsgált,de nem mondta hogy terhes lennék.De mindenképp megcsinálom azt a terhességi tesztet.Én még nem akarok kismama lenni,azért szedtem a fogamzásgátlót rndszeresen!
2009. jún. 5. 13:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a terhességi tesztet...nem vagyok terhes...
2009. jún. 5. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!