Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendszeresen szedem a tabit, a barátom jó pár hónapja külföldön van, rajta kívül nem voltam senikivel, és mégsem jött meg. Miért?
Sziasztok!
Van egy olyan problémám,hogy nem jött meg a menszeszem,pedig a tabit rendszeresen szedem(lindynette20).A barátom külföldön van,utoljára márciusban volt itthon,mással pedig nem voltam együtt rajta kívül.Áprilisba miközben szedtem a tabit megjött,és a gyógyszermentes napokon pedig nem.Először nem ijedtem meg,mert tavaly is volt ilyen mikor a vizsgák miatt ideges voltam,aztán rendbe jött.Csakhogy a májusi adagot is végigszedtem,és a gyógyszermentes napokon megint nem jött meg.Most a júniusi adagot szedem,ezt is rendszeresen,remélem most meg fog jönni.Ugye mivel a barátom nincs itthon nem hinném,hogy terhes vagyok,még a tünetek sem jelentkeznek.Most is arra gondolok,hogy mostanában nagyon sokat idegeskedtem...de ennyire megviselt volna?
Szia!
Szerintem mindenképpen menj el orvoshoz, főleg ha már ilyen huzamos ideje nincs rendben valami. Én már csak kíváncsiságból is csináltam volna tesztet, mert a terhesség nem mindenkinél jelentkezik feltétlen érezhető tünetekkel mint pl. a hányinger stb.
Írtad, hogy Lindinett20-at szedsz...nem akarlak megijeszteni de én is azt szedtem, és mellette teherbe is estem. A nőgyógyászom erre azt mondta, hogy ez egy elég alacsony hormontartalmú készítmény, aminek következtében hamarabb kiürül a szervezetből(hasmnés, hányás..) mint egy magasabb hormontartalmú gyógyszer.
Ma már 24 hetes boldog kismama vagyok.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!