Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendszeresen szedem a fogamzásgátlómat, de már több napja késik, mitől lehet?
Ha csak azért szeded, mert erősek a görcseid, miért éppen ezt a lórugást?
Ez nem is fogamzásgátló igazából, hanem egy marhaerős hormongyógyszer. Ha nincsen egyéb problémád (szőrösödés, rengeteg pattanás), akkor kérj vmi alacsonyabb hormontartalmút.
Egyébként tabletta mellett is tehebe lehet ensi. Kicsi az esélye, de attól még előfordul. Úgyhogy egy teszt legyen az első, addig dokihoz menni is felesleges szerintem.
Ha szünetben egyáltalán nem jön meg, és a teszt negatív, akkor menj el orvoshoz (mondjuk akkor sme árt elmenni, ha pozitív:D). Ha meg csak késik, de megjön, akkor ne aggódj.
Kb félévvel ezelőtt írta fel ezt a készítményt az orvosom. Valami felborult a belső hormonháztartásomban, és közel fél évig nem volt menstruációm. Azóta szedem.
Tisztában vagyok vele, hogy valami nincs rendjén odabenn, mert akkor azt is mondta az orvosom, hogy valószínűleg segítséggel fogok csak tudni teherbeesni.... Bár akkor, azt mondta, hogy ez egy elég gyenge hormontartalmú gyógyszer, azóta elment, és az új orvosom is csodálkozott hogy miért ezt szedem, mert ez erős. Király, hogy lassan az ember a saját orvosában sem bízhat...
Ha ez így folytatódik, mindenképp visszamegyek az új orvosomhoz.
Jó, hát persze, minden vizonyítás kérdése. Az összes forgalomban lévő tabletta már "alacsony hormontartalmú". De ez az összes közül még mindig a legmagasabb...
Egyébként fél évnél tovább nem is nagyon szabadna szedni. Menj vissza a dokihoz (vagyis inkább vmi normálisabbhoz)...
Ezt sem tudtam :S Köszönöm a válaszokat, mindenképp visszanézek az orvoshoz és megkonzultálom vele a dolgot.
Meg nemártana ezek szerint egy nagy-nagy kivizsgálás sem... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!