Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A betegbiztosítás az abortuszra is érvényes?
Figyelt kérdés
2012. febr. 19. 21:03
1/16 étoile et lune válasza:
Szerintem nem. A szemüvegkeret se ingyen van.
2/16 A kérdező kommentje:
de akkor hogyhogy a szülésre meg érvényes?
2012. febr. 19. 21:05
3/16 anonim válasza:
Ja, majd még ezért is pénzt kapsz...
4/16 étoile et lune válasza:
Szülni más, mert azzal adsz egy új rabszolgát az országnak, de az szögegyenesen más, ha azért tevékenykedsz, hogy ne legyen gyereked.
5/16 anonim válasza:
Mert a szülés meg az abortusz nem ugyan az
6/16 anonim válasza:
Csakis egészségügyi abortusznál, amikor akár meg is halhat a csaj,ha ki hordja a gyereket, amúgy meg kb 25-30 ezer, és csak az első 3 hónapon belül, nem tudom pontosan menyi,de ilyesmi.Minden esetre el itélik sokan köztük én is,kivéve az egészségügyi részét, azt meg lehet érteni.
7/16 Dr.Sámán Samy válasza:
Abortuszra abban az esetben érvényes a biztosítás, ha életmentő. Azon felül neked kell fizetni mert az önkéntes. Pont úgy mint pl a mellimplantátum. Van egészségügyi és van esztétikai. Az esztétikait szintén a páciensnek kell fizetni . Ha gyereket csináltál vállald el, vagy fizess, hogy ne kelljen 18 évet fizetned minimum :)
8/16 étoile et lune válasza:
A teherbeesés körülményeinek és az illető családi hátterének ismerete hiányában nem ítélkeznék.
9/16 anonim válasza:
Hogy ne használják fogamzásgátló helyett azok a selejtek, akik arra nem képesek, hogy kotont húzzanak, vagy legalább vállalják a felelősséget a tetteikért.
Egyesek így is évente kétszer járnak kapartatni, ha már "becsúszott", mert szoc. alapon ingyen is megcsinálják, a fogamzásgátlásért meg fizetni kell.
Még külön szerencse, hogy tényleg nem tetted fel a kérdést: ilyenkor miért nem jár arra a pár hétre a gyerek után az adókedvezmény is?!
Basszusss.... ilyen hülye kérdéseken meddig szoktál gondolkodni?!
10/16 anonim válasza:
Én sem szeretek ítélkezni, de ha nyomorult sorsod van és nem akarsz gyereket, akkor jobban figyelhetnél...
Pénzt ezért soha nem fogsz kapni, mert nem jogos, sőt káros hatása lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!