Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én eddig a Novinette nevű fogamzásgátló tablettát szedtem. De híztam tőle 12 kilót. Így váltottam az orvosom javaslatára Yasminellere. Elfelejtettem megkérdezni mikortól érvényes a hatása?
"Más fogamzásgátló készítményről történő áttérés
A régi csomagban található összes tablettát be kell venni. Az 1. Novynette filmtablettát a következő napon kell bevenni, nem kell szünetet tartani vagy megvárni a menstruáció kezdetét. Nem szükséges egyéb fogamzásgátló módszert alkalmazni.
Mini-tablettákról való áttérést esetén az 1. Novynette filmtablettát a menstruáció 1. napján kell bevenni. Ha nem jelentkezik vérzés, akkor a mini-tablettáról bármelyik nap át lehet térni a Novynette filmtablettára, de a szedés első 7 napján egyéb fogamzásgátló módszert is alkalmazni kell."
Benne van a betegtájékoztatóban...miért nem olvastad el?
Amúgy nem valószínű, hogy bajod lesz tőle, de azért kérdezd meg az orvost.
Én nem értettelek félre. Azért másoltam be, mert a tájékoztatóban (amit állítólag te is elolvadtál) világosan benne volt, hogy az előző tabi (Novynette) után NEM kell 7 napos szünetet tartani. De ha jól értem te tartottál. Erre írtam, hogy nem hiszem, hogy bajod lesz belőle, de azért figyelhetnél jobban.
Terhesség meg szinte kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!