Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Sopronban hol van óvszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sopronban hol van óvszer autómata? (bővebben a leírásban)

Figyelt kérdés
Ha tudtok róla, hogy Sopronban hol van óvszer autómata (és hogy hol mennyibe kerül az óvszer) lécci írjatok.
2012. febr. 19. 00:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Uszoda WC ben van

de még mindig nem sikerült bemenni egy bótba venni egyet?

2013. máj. 19. 23:24
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Nem xD

Uszoda wc-ben minden fajta van, és mennyiért?

2013. máj. 19. 23:36
 13/15 anonim ***** válasza:
Plaza WC.
2013. dec. 27. 23:23
 14/15 anonim ***** válasza:

Tescoba ne vegyél óvszert!!!!! Én is városi legendának hittem, hogy kilyukasztják a kis tinik, nem foglalkoztam vele, de hiba volt!!! Ott vettem és sajnos már felhasználás során vettem észre egy kis lyukat rajta, furán szakadt a tasak is és a másik oldalán fény felé tartva volt egy kis lyuk, amit a dobozon is megtaláltam, óvszert is alaposan megvizsgáltuk utána az is lyukas volt és nem szakadt ki, akárhogy sokan állítják, hogy ha kis sérülés is van akkor szétszakad. Szerencsénk volt, hogy észrevettük, szegény barátnőmet eléggé durván kiütötte a 72 órás tabletta, de szerencsére megúsztuk ez már több mint egy éve volt.

Csak egyszer látnám aki ezt csinálja(nem hiszem, hogy a tescos biztonsági őr szórakozik ezzel), nem érdekel, hogy még gyerek tuti eltörném a kezét és nem túlzok most kicsit sem, ha 13 éves akkor is.

2014. jan. 25. 05:38
 15/15 anonim ***** válasza:
14. a te kezed kéne eltörni. még ha valami felnőtt lennél és komoly kapcsoaltban csinálnád, de aki váltogatja a partnereit, és két év múlva már mással fogja a gumit használni, az meg is érdemli, a 72 órás vitamint is.
2014. márc. 19. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!