Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik akkor ha nem mindig ugyanabban az időben vettem be a tabimat? Mit okozhat? Van következménye?
Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 12:30
1/7 anonim válasza:
Ha a napszak stimmel,akkor elvileg okés.Én is szedtem nem ugyanabban az időpontban,de hozzáteszem nekem alapjáraton sosem volt peteérésem,egészen 23 éves koromig.
2/7 anonim válasza:
Próbáld meg időben. 1-2 óra még nem vészes. De minél pontosabb, annál biztosabb:)
3/7 A kérdező kommentje:
És sosem volt menszeszed ? (23 éves korodig)Most én másik gyógyszert szedek 2 hónapja és egyik hónapban sem jött meg, de a teszt meg negatív... ez miért van? Az a baj, hogy olyan helyen dolgozom,h van amikor 2-3 óra késéssel tudtam bevenni a gyógyszert..és szeretkezni a párommal nagyon ritkán..lehet valami bajom?
2012. febr. 17. 13:01
4/7 anonim válasza:
2-3 óra késés miatt nem lehet baj szerintem. Nem tudom mitől lehet. Nekem sem jött meg most 2 hónapig. Én a stresszre fogom. Azelőtt megjött 2 hónapig. És utoljára október elején voltam együtt férfival. Voltam nőgyógyásznál január 21-én. Nekem vérbőségre írt fel hüvelytabit, amit csak 3 napig szedtem, mert allergiás voltam rá. Ha megvizsgált, biztos észrevette volna ha terhes vagyok. Te is vizsgáltasd meg magad, de ha UH se mutaott semmit biztos nem terhesség.
5/7 anonim válasza:
Ja bocsi UH-t nem te írtad. Nődoki megvizsgált?
6/7 A kérdező kommentje:
Most kaptam jövőhétre időpontot...szal kiíváncsi vagyok, nekem is volt hüvelytabit és hüvelykrémem is..majd kiderül. kíváncsi vagyok
2012. febr. 17. 13:38
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :$ Majd írok nektek még :)
2012. febr. 17. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!