Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyógyszerváltásnál kell kiegészítő védekezési módszer?
Pár hétig szükséges az óvszer.
De nem kell szünetet tartani a 2 gyógyszer között, az orvos jóváhagyta így?
én kérdeztem tőle és azt mondta úgy csináljam mint eddig, hagyjam ki a 7 napot..
én is úgy hallottam h nem is kell hanem ha elfogy akkor másnap szedjem a követketőt.
akkor én tudom jól és az orvos idióta?
Nem idióta az orvos, hanem minden gyógyszernél más!
Én Lyndinettet szedtem abban az volt hogy ha más gyógyszert szednék előtte és arra váltanék akkor nem kell megtartani a 7 napos szünetet hanem egyből kezdeni a Lyndit.
Most váltottam Yadyne-ra és abban az van hogy tartsam meg a szünetet.
Arról hogy hogyan nyújt védelmet attól függ mennyire eltérő a hormontartalma! Ha csak kicsit akkor elég egy pár nap egy hét, de ha nagyon akkor várj egy hónapot!
Nekem mindkét gyógyszerem alacsony hormontartamú mégis várok egy hónapot, biztos ami biztos alapon
Ne haragudj, én csak kérdeztem. Biztos jobban tudja az orvosod.
Szerintem 1-2 hétig mindenképpen ajánlott az óvszer használtan pluszban, akkor semmi probléma nem csúszhat be. De ha az első 1 hónapban használjátok akkor annál biztosabb már nincs is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!